reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Ba cokolwiek postanowią będzie to najlepsze co moga zrobić w tej chwili! Trzymamy kciuki!!!

Zjadłam już dzisiaj 7 dużych pączków...i zastanawiam się czy jeszcze coś zmieszcze :-p

studjujacamama jak to bedzie?? Na początku może i będzie wrażenie że nie dajesz rady ale potem wszystko ogarniesz i będzie ok!

A pączków już dzisiaj chyba 8 :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Pączusi 3, plus słoik nutelli :-D:laugh2::-p

Studiujacamama, jak to będzie? Myślę, że jest dużo strachu, szczególnie dla "świeżych" mam ale z czasem się wszystko unormuje. Super jeśli jest ktoś kto może pomóc, doradzić w pierwszym czasie, na miejscu lub chośby przez tel. a później zobaczysz ani się spostrzeżesz, a we wszystko będziesz wdrożona :-)

wronka nawet mi nie mów... w gardle mi już stoją a ciągle mam na nie ochotę :szok::szok::szok::szok::zawstydzona/y::sorry::-)

Dobra kobiety ide spać... Mężuś wraca dzisiaj w nocy może za godzinkę będzie w domku... Wyśpijcie się dobrze.

Trzymam kciukasy za was Ba i Kittek

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry