reklama

Kwietniówki 2010!!!

Kwiatuszek, Dagsila- czadowe życzenia:-)mam nadzieję że Ramzi już nie wisi na lince
Ba-trzymam kciuki- mocno i nieustająco
Akata- smaowity pączuś, ja na mojego będę czekala do wieczora aż ukochany z pracy wróci

U nas coraz gorzej- leże w łózku i czuje jak grypisko atakuje:-(masakra....Powiedzcie mi moje drogie czy na katar mogę sobie zaaplikować wodę morską i posmarować się np olejkiem kamforowym?:eek:

reklama
Kwiatuszek, Dagsila- czadowe życzenia:-)mam nadzieję że Ramzi już nie wisi na lince
Akata- smaowity pączuś, ja na mojego będę czekala do wieczora aż ukochany z pracy wróci

U nas coraz gorzej- leże w łózku i czuje jak grypisko atakuje:-(masakra....Powiedzcie mi moje drogie czy na katar mogę sobie zaaplikować wodę morską i posmarować się np olejkiem kamforowym?:eek:
ja dopiero wczoraj pozbylam sie swojego kataru
wode morska mozna
mi pomagaly inhalacj w szklance wody z dodatkiem kilka kropli inhalolu lub olbas oil

Ba odpoczywaj
bedzie dobrze
jakby co to mała jest już tymi zastrzykami przygotowana na wyjscie
miejmy nadzieje ze jeszcze poczeka a jak nie to i tak wszystko bedzie dobrze i bylabys pierwszą kwietnióweczką która zobaczy swoją ksieżniczkę
kazda z nas nie moze sie doczekac na ten moment...

Cześć wszystkim

Pierwszy raz zaglądam, chociaż ciąża juz zaawansowana. Mam termin na 24 kwietnia, brzuch już duuży i ma byc dziewczynka.
Mam pytanko czy jest może ktoś z katowic i ma w planie trodzić na raciborskiej??

dziękuję za ewentualny odzew :)

Cześć wszystkim

Pierwszy raz zaglądam, chociaż ciąża juz zaawansowana. Mam termin na 24 kwietnia, brzuch już duuży i ma byc dziewczynka.
Mam pytanko czy jest może ktoś z katowic i ma w planie trodzić na raciborskiej??

dziękuję za ewentualny odzew :)
Hej
Ja teoretycznie jestem z Katowic, ale chwilowo tam nie przebywam.
Co do Raciborskiej to moja siostra i moj maz tam sie urodzili, ale to bylo.... ponad 30 lat temu :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Witajcie

Ja tylko na chwilke bo mam kaleke w domu. Moj mąż wczoraj skręcil noge i ma teraz załozona szyne gipsową, także przez następny tydzien (napewno) a moze i dlużej jest z mężem w domu. Z jednej strony fajnie, ale z drugiej niestety wszystkie obowiazki spadly na mnie, muszę zaprowadzac i przyprowadzac corcie z przedszkola a tak miałam dobrze bo to on ja rano zawoził:tak:Problem byl rowniez w tym,że stalo sie to w dzien kiedy mielismy jechac na wieksze zakupy (spozywcze), bo w lodówce "światło". Wpadlam jednak na genialny pomysl i zamówiłam sobie jedzonko przez neta w "Piotrze i Pawle". Fajnie tak, kupiłam wszystko od pieczywa po nabial, wędliny, napoje itd i przynajmniej nie musze tego dygac. pan mi wszystko przywiezie i jeszcze wniesie na 4 piętro:-D

Jezli chodzi o tłusty czwartek - kupilam dzisiaj po drodze z przedszkola 12 pączusiow:szok::szok:, 5 z adwokatem i 7 z czekoladą:tak:

Dagsila....pozdrów od Nas Ba i napisz ,że mocno trzymamy kciuki za nia i Vanesskę:tak:

Tylko,że Ba jest właśnie w 8 m-cu.

No to niefart! Mąż zaszalał. Ale w sumie z dwojga złego lepiej, że teraz, a nie w kwietniu :tak: Co do Piotra i Pawła to ja kocham ich za możliwość zakupów przez neta. I do mnie Pan tyż wnosi na 4. piętro za co jest mu wdzięczny mój mąż :-D:-D:-D Nie pamiętam kiedy ostatnio w spożywczym byłam... hm... chyba coś koło roku temu :-D:-D:-D

Śmiało możesz wodę morską lub sól fizjologiczną i jakiś olejek kamforowy.

Ba- wszytskie 3mamy kciukasy!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry