Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
coś mi tu nawala
po raz ostatni dokonuję próby wysłania Wam fajnych życzeń
Winter Bunny on acapela.tv

rewelacja. Mojemu Jankowi się strasznie podoba :-)Witam kwietniówieczki.Smacznych pączusiów życzę! Ja wczoraj narobiłam całą stertę tych pysznych "potworkowych" z kulinarnego, więc zaraz zaparzam ricore jak polecałyście :-) i będę wsuwać.
A co do ba. Wczoraj poruszyłam jej temat ze znajomymi i nie wiem czy Wam już też tak ktoś mówił, ale słyszę kolejny raz, że lepiej jest urodzić w 7 miesiącu niż 8. W sumie nikt nie miał na to żadnych konkretnych argumentów, więc poszperam trochę w necie i uzupełnię swoją niewiedzę
wracając zrobiłam zakupki, i pączusie, i jak weszłam tylko do domu to od razu rzuciłam się na pączki :-) i tak zajadałam się i sobie myślę "kurde gdzie to nadzienie?" no i nagle bach, pac cały dżemik leży pieknie na podłodze
no tak się zezłościłam eh, musiałam więc zjeść 2-go by poczuc smak nadzienia i mam ochotę na 3 ale chyba zostawię sobie na popołudniową przegryzkę
miałam iść sprzątać łazienkę bo mąż wczoraj skończył wszelkie prace wykończeniowe ale tak myślę że trzeba trochę odpocząć by te kalorie się zdąrzyły rozłożyć w bioderkach... 

maleńkiej chyba pączusie smakowały bo fika koziołki aż ciężko usiedzieć, ale to dobrze, wczoraj była jakaś niemrawa i już się bałam że coś nie tak.

Wow, niezle. Nie wiem, czy zazdroscic, czy wspolczuc Ci powinnam, bo sama jeszcze pol roku temu bylam meczona ze znajomosci tegoz jezyka, tylko ze moja dreczycielka miala chyba ze 100 lat i bardzo brytyjski akcent i bardzo mnie nie lubila za moj irlandzki. Krowa jednaTak Aga, torturuję studentów ze znajomości angielskiego. Praca ze studentami super, tylko na uczelni poza dwoma koleżankami średnia wieku 'załogi ' to 50-55 lat...:-)

ale nigdzie dostac takich tutaj nie moglam, wiec mam tylko z dzemem :-( znaczy mialam, bo juz zjadlam
ja tez o tym slyszalam, kolezanka z pracy mi mowi, ze teraz jest niebezpiecznie, bo to juz 8 miesiac. Ale dlaczego, to mi nikt nie potrafi wyjasnic, wiec dla mnie to jakas jedna wielka lipaNo fakt. Źle skojarzyłam.Ale dziewczyny, tak na chłopski rozum - chyba najlepiej urodzić jak najbliżej terminu, czyli lepiej w 7 niż 6 bądź lepiej w 8 niż w 7.
Każdy dzień w brzuchu mamy jest na wagę złota. I jak dla mnie teoria tego 8 miesiąca nie ma sensu

oj Katik, Katik. Ciezkie Ty masz zycieZapraszam. WIeczorem wpadlam na to, ze musialabym zrobic 4 blachy, by choc troche w domu zostalo![]()