reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
I ja się melduję na dzisiaj.
Kurcze tak się przejęłam ba że zasnąć do 1 w nocy nie mogłam a o 7:30 już na nogach byłam...:szok: Do tego nie chciało mi BB chodzić dopiero od 20 minut nie ma problemu...
Zaliczyłam już dzisiaj 7 razy bieg po schodach z góry na dół i mam dość...nie ruszam się więcej niech sobie dzwonią do drzwi mam to w doopie... (pogadać sobie pogadam a i tak zejde :sorry:)
Na pączusie czekam bo ma mi mama przywieźć... ja się nie ruszam... raz że nie mam siły chodzić za daleko a dwa do samochodu za kierownice sie nie mieszcze... eeeee mieszcze się tylko nóg mi brakuje i pedałów nie sięgam :confused2::laugh2::confused2::laugh2:

WESOŁA24 ha ja tez po administracji jestem dlatego pytałam bo mi coś znajomo te przedmioty brzmiały. Z tym że ja „tylko” po licencjacie w Katowicach… Jakoś magisterki mi się odechciało…

Smacznego objadania się pączkami :tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
Niech się ta nasza Ba nie wygłupia z kwietnióweczki się na lutówkę przerobić?????????:no::no::no:
marzec to jeszcze jej wybaczymy a teraz ma zakaz rozwierania i już, o
i to możesz Dagsilka jej przekazać

Witam się na chwilke:rofl2:

Nockę miałam przerąbaną, nie wiem co się ze mna dzieje. Zasypiam po północy, w nocy się budzę i wogóle nie mogę zasnąć, a najlepiej mi się śpi jak mąż wychodzi do pracy... na dodatek na jego poduszce,ale to tylko 1-2godz więc i tak nocy tym nie nadrobię. Ale cóż, nie będę już marudzić.
Zmykam zaraz do siostry piec z nią pączusie tradycyjne z różą i zabiorę składniki na te expresowe, a co jak szaleć to szaleć. Tylko mi się jeszcze faworki marzą, może po drodze kupię.
Poza tym jadę na chwilkę do pracy zwolnienie zawieźć.
Katik, ja Ci z checia pomoge z tym ciastem :tak: znaczy z jedzeniem oczywiscie, nie pieczeniem :-D

Ja też mogę pomóc w tym samym oczywiście :)

kittek, a Ty czym sie zajmujesz jesli moge zap? wykladowca jestes, czy jak? :szok:

Tak Aga, torturuję studentów ze znajomości angielskiego. Praca ze studentami super, tylko na uczelni poza dwoma koleżankami średnia wieku 'załogi ' to 50-55 lat...

Dobra zmykam bo mi już pączusiami siostrowymi pachnie:-)

Witam kwietniówieczki.Smacznych pączusiów życzę! Ja wczoraj narobiłam całą stertę tych pysznych "potworkowych" z kulinarnego, więc zaraz zaparzam ricore jak polecałyście :-) i będę wsuwać.
A co do ba. Wczoraj poruszyłam jej temat ze znajomymi i nie wiem czy Wam już też tak ktoś mówił, ale słyszę kolejny raz, że lepiej jest urodzić w 7 miesiącu niż 8. W sumie nikt nie miał na to żadnych konkretnych argumentów, więc poszperam trochę w necie i uzupełnię swoją niewiedzę

Oj jaki piękny dziś dzień i śnieżek prószy, na szczęście nie muszę wychodzić nigdzie i siedzę sobie w domku :-) mąż walczy z jakimś potwornym przeziębieniem od wczoraj, mnie tez coś gardło drapie ale na razie się trzymam :tak:dolewam herbatki i nadrabiam zaległości w czytaniu BB, ambitny plan.. jeszcze tu wrócę :-)

Witajcie

Ja tylko na chwilke bo mam kaleke w domu. Moj mąż wczoraj skręcil noge i ma teraz załozona szyne gipsową, także przez następny tydzien (napewno) a moze i dlużej jest z mężem w domu. Z jednej strony fajnie, ale z drugiej niestety wszystkie obowiazki spadly na mnie, muszę zaprowadzac i przyprowadzac corcie z przedszkola a tak miałam dobrze bo to on ja rano zawoził:tak:Problem byl rowniez w tym,że stalo sie to w dzien kiedy mielismy jechac na wieksze zakupy (spozywcze), bo w lodówce "światło". Wpadlam jednak na genialny pomysl i zamówiłam sobie jedzonko przez neta w "Piotrze i Pawle". Fajnie tak, kupiłam wszystko od pieczywa po nabial, wędliny, napoje itd i przynajmniej nie musze tego dygac. pan mi wszystko przywiezie i jeszcze wniesie na 4 piętro:-D

Jezli chodzi o tłusty czwartek - kupilam dzisiaj po drodze z przedszkola 12 pączusiow:szok::szok:, 5 z adwokatem i 7 z czekoladą:tak:

Dagsila....pozdrów od Nas Ba i napisz ,że mocno trzymamy kciuki za nia i Vanesskę:tak:

Witam kwietniówieczki.Smacznych pączusiów życzę! Ja wczoraj narobiłam całą stertę tych pysznych "potworkowych" z kulinarnego, więc zaraz zaparzam ricore jak polecałyście :-) i będę wsuwać.
A co do ba. Wczoraj poruszyłam jej temat ze znajomymi i nie wiem czy Wam już też tak ktoś mówił, ale słyszę kolejny raz, że lepiej jest urodzić w 7 miesiącu niż 8. W sumie nikt nie miał na to żadnych konkretnych argumentów, więc poszperam trochę w necie i uzupełnię swoją niewiedzę

Tylko,że Ba jest właśnie w 8 m-cu.

ja słyszalam kiedyś że chodzi tu o rozwój płucek u dziecka, ze podobno w ósmym miesiącu coś się w tej sferze dzieje i lepiej jest rodzić w 7 miesiącu zanim ten proces zajdzie
dlatego Ba dostaje sterydy na rozwój płuc Vaneski

reklama
dzien dobry,

ja na chilke poki co. noc mialam boska bo Marglka dala pospac, ale za to wsralam z goraczka 37,5... wiec leze i sie grzeje.

Ba poki co sie nie odzywala - pisalam do niej z rana, pozdrowienoia przekazane.

buziaki

Dagsila-witaj w klubie:-(
Mnie wczoraj coś polamało i dziś leże i się męczę- o katar, bo gardło, bo głowa:-(Wściekła jestem jak osa- otóż moja genialna szwagierka w poniedziałek przypałętała się do mnie z chorym dzieckiem- Kuba gil po pas, kaszel i goraczka a ona sobie wizyty towarzyskie na kawę po wizycie u lekarza urządza- GŁOOOOOOPIE BABSKO:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Czlowiek chucha i dmucha na siebie od początku ciąży a tu masz ci los...Nawet nie wiem czym się podleczyć- póki co herbata .
Nawet pączka nie zjem do wieczora, bo nie zamierzam nosa wychylać z domu więc musze czekać na Pitera:no:

Ba- biedaczku-trzymajcie się z Vaneska jak najdłużej w dwupaku
resztę słodko tłustoczwartkowo-faworkowo-paczkowo pozdrawiam i miłego dzionka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry