• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Ja od początku wybrałam szpital na Zaspie. Mam do niego blisko, przynależę do przychodni przyszpitalnej no i moja siostra i bratowa tam rodziły. Z forum widzę że, opinie o nim są również pozytywne. :-)

U nas śnieżyca:-( a ja chcę wiosne!!!!

Ulanka urocze zdjęcie, pochwal się reszta.

A ja mam lenia i leżę do góry brzuszkiem :-) Przydałby mi się taki Wronkowy albo Kwiatuszkowy mąż co by te nasze 16 okien umył....

mój Man własnie wrócił z pracy i pierwsze pytanko jakie dostał, to kiedy ostatni raz umył okna ? A on na to, że 5 dni temu.............w swoim samochodzie...............:szok:................oj zbiera mu się, zbiera..........

Monia to się nazywa szczerość :-) uśmiałam się...no co umył... Ehhh do chłopów to trzeba z łopatologiczną dokładnością czy to w pytaniach czy rozporządzeniach :-p

no nareszcie przebrnelam, a ciezko bylo.. taka tu dzis produkcja
mi sie jakos wydaje ze chyba katik poleci jako pierwsza...
ja w sumie tez bym chciala jak najwczesniej urodzic, mam juz szczerze dosc, ciezko ta ciaze przechodze...

Okna mówicie.... taaaak :-D Mój Mężuś nawet nie dyskutuje- umył jesienią, będize musiał umyć i teraz ;-) ale myślę, że z tego powodu nie cierpi tak jak na myśl o wieszaniu firanek i zasłon :-D:-D:-D:-D a już niedługo go to czeka, bo przed porodem musi być wszystko gotowe :-)

Ja się dziś "narobiłam" że hej!:sorry2: poprasowałam trochę i obiadek zrobiłam i brzuch już ma dość...znów twardnieje i muszę leżeć :baffled::sorry2: dzień udany...ehhh...jak mnie to wkurza, że jestem taka bezużyteczna- nawet w domu nie mogę robić co trzeba :baffled:

I zauważyłam wahania nastroju ostatnio- raz jestem bliska płaczu bo np. glukoza mi wyjdzie podniesiona po obiedzie, a za chwile ogarnia mnie wielka radość bo sobie pomyślę, że nasza córcia niedługo będzie z nami, to znowu za chwilę ogarnia mnie strach jak to będzie po...i tak w kółko :sorry2: ehhh...hormony :sorry2:

Spokojnego wieczoru moje drogie Panie :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry