Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mój mąż wczoraj nałapał entuzjazmu i postanowil dziś po pracy myć oknaJa tam odkurzanie przekazałam w męskie ręce, natomiast z prasowaniem mi się nie udało - a też tego nienawidzę. Mój M chciał nawet panią do prasowania wynająć, ale na to ja się nie zgodziłam - w końcu mam na co zbierać. Więc mały konflikt interesów trwa.... No tyle, że ja na tym zazwyczaj przegrywam, bo przecież dziecka do szkoły niewyprasowanego nie puszczę....
A ten układ - gry <-> ciuchy to bomba, muszę to u mojego chyba z fajkami zrobić :-))))
Ella strasznie Ci zazdroszcze teog rozpakowania przed swietami na 100 % , jestem osoba która uwielbia wszystko planowac i jakbym tak miala date ustalona to bym byl zwarta i gotowa
wszystko by w domu byli przygotowane na moje wyjscie, obiadki dla córeczki itp, mama by wiedziala ze ma zamknac sklep i przyjechac a tak to nigdy nie wiadomo jak to bedzie
kwiatuszek.pregnet pisze:Katik pomyśl że ja wstaje teraz kilka razy na siusiu i ze 2 razy do Hani, bo ostatnio jak na złość mnie woła w nocy żeby z nią polezec i jak pójdzie tatuś to ona płacze ze chce mame i jestem budzona do dwuletniego dziecka a lezec moge tylko na prawym boku a jak leze z Hania to wchodzi w gre tylko lewy bo ona spi po swojej ulubionej stronie i wola moja reke zebys ie przytulic masakra
ale ja nie o tym chciałam
Ale otworzyłam sobie balkon, na stole postawiłam wazon z tulipanami i zajadam się drożdżówką popijając herbatkę.