Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jak ja marzę do powrotu spania na brzuszku

W nocy wstawać raz?-niesamowite;-)
Mnie też by się podobała taka aura gdyby to była końcówka grudnia albo styczeń, a od marca to już raczej czegoś innego oczekuję![]()

jestem, jestem... wstalam po 8mej, troszke mezulkowi potowarzyszylam w wybieraniu sie do pracy, teraz kawka z toscikiem z drzemem, i zaraz wracam na goreJeju kolejny tydzień ciazy mi się dzis kończy..ufff...i to ten 36 :-)
W nocy miałam kryzys niemożności znalezienia pozycji- bolały mnie oba biodra, na plecach też żle...no myślałam że oszalejęjak ja marzę do powrotu spania na brzuszku
ja tez juz o tym marze! Wogole - poprostu by sie wyspac!!! A jak pomysle, ze po porodzie zacznie sie wstawanie , ale nie do ubikacji a do dziecka, i znow dupa ze spania do rana - to mi sie slabo robi!!!!
Widzę, że noc przetrwana w dwupaku więc ufff...jeszcze tylko niech się Katik odezwie, śpioch jeden![]()
z tymi brodawkami to tak ostroznie juz teraz, bo przez pocieranie czy dotykanie mozna skurczy porodowych dostac... to jeden z kilku sposobow na przenoszona ciaze!!!!!Wczoraj na szkole rodzenia położna mówiła o przygotowywaniu brodawek do karmienia - można naprzemiennie ciepły i zimny prysznic sobie fundować, wycierać się szorstkim ręcznikiem i.. można do naciągania zaprosić partnerów;-)

w marcu wychodzi sporo gier nowych... a że mąz lubi sobie późnym wieczorem i nocą pograć to od czasu do czasu kupuje sobie nową gre... a że to są wydatki na "bzdury" jak to określamy to równowartość ceny gry ląduje w mojej skarbonce na ciuchy