Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja od początku wybrałam szpital na Zaspie. Mam do niego blisko, przynależę do przychodni przyszpitalnej no i moja siostra i bratowa tam rodziły. Z forum widzę że, opinie o nim są również pozytywne. :-)

:-Melduje powrót.
Dzisiaj nie nadrobię tego co się działo przez 2 dni, bo i czasu brak i chęci dziś jakoś nie mam.
Wróciłam od pani doktor i jestem ZAŁAMANA. :-( Niestety tej bakterii co mam w pęcherzu nie ma czym leczyć w domu i tylko są chyba 2 antybiotyki na które jest wrażliwa ale to w lecznictwie zamkniętym się je stosuje czyli co IDZIEMY DO SZPITALA!!! :--
-
-
-
baffled:
:-
-
-
-( Napłakałam się już, głowa boli i mam dosyć. Kurde i znowu ponad 2 tygodnie wyjęte z życiorysu i nuda. A w domu nic nie naszykowane, nie poprane, tyle rzeczy nie kupionych. Eh. Powiedziałam pani doktor że dopiero w poniedziałek się zjawię, bo dziękuję na weekend się pchać, tak przynajmniej zrobię jakieś zakupy na allegro.
Aj żyć sie chwilami odechciewa.
Sory dziewczyny ale zła jestem strasznie, dobrze że z córcią wszystko dobrze, pomiary w normie, waży lekko ponad 2 kg. Chociaż tyle dobrych wiadomości.

Mamy na to 9 miesięcy aby przygotować się do tej nowej roli a jednak ja nadal w to nie wierzę. Dzisiaj jak byłam na uczelni to koleżanki się już ze mną żegnały i życzyły udanego porodu, a ja sobie tak myślę: do kogo one mówią, przecież to jeszcze kupę czasu