reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Ja po ginie pojechakam na,zakupy. Potem szaleństwo z,deska do prasowania w roli głównej.

Sataga u mnie szyjka yez coraz dluzsza. Prawie 4,5 cm. Wsjo zamknięte. Tylko infekcje mam jakąś i globulki dostałam.
Poza tym dziecina 1474 waży. I termin mi na 10.04 caly czas wychodzi. W pierwszej ciąży miałam rozstrzał od 1 czerwca do 3 lipca a tu xaly czas wzorcowo w jedna,datę.

Milia mam nadzieje ze kot wydobrzeje. Dobrze ze ginka przelozyla wizyte im wczesniej tym lepiej tym bardziej ze masz te wody.

Sataga dobrze ze nic ci nie jest, teraz sie opanuj z robota, bo jak sie mowi zebyscie na luz wrzucily to nie sluchacie:wściekła/y: Teraz odpoczywac i nie dzwigac:tak:

Myla teraz masz widoki do tego:tak:, kroplowke dalej ci daja czy nie?

Gdzie Olusia?

Juz zapowiedziałam ze nic nie robię :) muszę jeszcze ubrańka popracować i poprasowac ale to jak w przyszłym tygodniu sobie komode kupie to sobie to prasowanie na raty rozloze ;)

Milia, może zamknijcie kota na przykład w łazience, usuncie co się da, żeby sobie krzywdy nie zrobiła...Okrutne, ale lepsze to niż zostawienie kici na mieszkaniu...

reklama
Sataga super ze wszystko ok - no przecież mówiłam ;)

Myla odpoczywaj .... Koło okna zawsze lepiej :) jakby juz na zewnątrz :)

Milia80 mam nadzieje ze kici sie polepszy ... Moj kocur tez jakiś dziwny ostatnio był , teraz juz lepiej ...

Aylin gratuluje udanej wizyty :)

Olusia nadal milczy :(

Dobrej nocy kobitki :)
Ja odpływam ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry