reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Hej.

Myla kciuki!!

Marela mi też gorąco w nocy zwłaszcza stopy mam jak ogień, za to w dzień lodowate hmmmmm...

Milia przykro mi z powodu kici :(

Ja od rana nic tylko jem.. Jakaś masakra bo głodna nie jestem a zryc się chce..

Hej dziewczyny!
Milia bardzo mi przykro z powodu kotka, to okropne tak patrzec na chore, bezbronne zwierzatko :-( mam nadzieje ze dzis weterynarz pomoze.

Sataga, ufff! Narobilas nam i sobie przede wszystkim stracha! Uwazaj na siebie!
Myla Ty tez sie trzymaj!

A ja musze niestety stwierdzic, ze urodziny po 30stce juz mnie nie ciesza :-( jakis marny humor mialan caly dzien. Dostalam piekne kwiaty i bluze do karmienia od meza. Ale i tak...
Za to szkola rodzenia byla bardzo fajna!
Milego dnia!

Po obchdzie.
Niewiem czemu robią mi ktg rano jak rano brzuch mam mieciutki i wszystko jest ok. czekam na mierzenie szyjki i będę miała CRP robione (powtarzane) to przez to rozwarcie chyba zęby infekcja nie weszla

Ja po wizycie i oczywiście nie wiele się dowiedziałam, serce bije i jest ok. Upomniałam się o badanie pod kątem infekcji i rzeczywiście jakaś jest i dostałam jakieś globólki dowcipne. Dziś pierwszy raz byłam nie zadowolona z wizyty(NFZ). Ewidentnie to, że poprosiłam o badanie było lekarzowi nie na rękę. Nie wiem co z moją szyjką, ale wierze, że lekarz chyba wie co robi, ma wkońcu chyba z 30letnie doświadczenie, i choć nie wiele mówi to myślę, że gdyby było coś nie tak zauważyłby i powiedział, nie wiem ostatni raz badał mnie ginekologicznie w 16tyg nie wiem czy przez zwykłe USG on sprawdzi czy z szyjka jest ok. Teraz myślę, że już za późno na zmianę, ale trochę jestem zawiedziona i zaniepokojona jego pdejściem.

No ja po obchodzie i po ktg i czekam na badanie szyjki i bede wiedziec czy do domku ide.. nastawilam sie ze tak..;-) ramo mialam podlaczana kroplowke i sluchanie tetna.. ;-)

Myla mam nadzieje ze lepiej sie czujesz? ;-) i sie nie nudzisz na sali. Ja o tyle dobrze ze mialam fajne dziewczyny wiec nie bylo nudy ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry