Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Myla trochę kiepsko ale może jakiś błąd w pozmiarze? Czekaj spokojnie na powtórne badanie i proszę staraj się nie denerwować...
Może podejmą teraz decyzyje o szwie albo o sterydach ??
Trzymam mocno kciuki !!!
Asiatipl ja też bym nie miała mierzonej gdybym pewnego razu nie ponarzekala że czuję małego nisko... :/ ale to u starego lekarza. Teraz to mówię i liczę na pomiar za tydz..
Olusia czekam na wiesci
Myla aż cm??? Kurde czemu oni nie zaszyli za wczasu???? Grrrrr
Niestety to nie pomyłka. 3 tyg temu mialm 38mm w niedziele 29 a dziś na pierwszym badaniu 19-20 a teraz mi pajo dr powiedziała ze no max 23 licząc pomiar błędów. Na szew ponoc za pozno,pytalam o sterydy to powiedziała ze oczywiście ale jeszxe nie teraz. Poczekamy bedIemy obserwować,narazie sądzi ze w ciągu tygodni poród nie nastąpi wiec jeszcze n sterydy czas.
Mi lekarz do którego chodzę na NFZ mówił, że jak się nic nie dzieje to lepiej nie grzebać i, że w innych krajach podczas ciąży praktycznie wcale ginekologicznie nie badają. W sumie to samo mówił o szwie czy krążkach , że od tego się już odchodzi i, że robiło się tego za dużo
Myla u Ciebie to pewnie Cie wreszcie zaszyją. Tylko muszą skurcze wyciszyć i się upewnić, że infekcji nie ma bo inaczej to może być więcej kłopotów niż pożytku.
Olusia trzymam kciuki Nie ma to jak w domu.
Ech dziewczyny ale się wyspałam. Młody dzisiaj do przedszkola poszedł to jak już padłam porządnie o 8 to spałam do 12
Myla chyba bym umarła kuźwa ci to ma być!! Szyjka krótka ale nie robimy nic bo jest czas no na co oni czekają!!!!! Problem dać sterydy teraz????? A co na to twoja Gin????