reklama

Kwietniowki 2015

Na wsi to porażka jeśli chodzi o zwierzęta :-/ według mnie to powinna być powołana specjalna instytucja która zajmuje się tylko kontrola zwierząt na wsi jakby zaczęły się kary pieniężne i nie tylko za znęcanie nad zwierzętami to może było by inaczej
Ale się zmniejszy się bestialstwo wobec psów/kotów jeśli kary będą tak małe jak są ! Niestety

reklama
Myla, szok, ta dziewczyna chyba naprawdę nie zdaje sobie sprawy, aż dziwne...

Natasza, dlatego piszę, że on tak pół żartem mówił, w końcu kochający inaczej są już od starożytności, a wtedy nie dostawali hormonów ;) tylko u nas przez jakis czas był to temat tabu, a teraz widzi i mówi sie o tym więcej, więc niektórzy obwiniają o to różne czynniki, ale lekarz żartował ;)

Natasza w Polsce są kary owszem, ale są one śmieszne ;) 500zl....super ;)

Doli ogladalam to...mój M w to nie wierzy :D ale fakt że tam często są kobiety mocno przy tuszy u których ciąży widać Noe było bo tak to przecież w końcu musi być widać :p
I może jednak poród aż tak nie boli skoro większość z nich szła na kibelek sądząc ze ma mega zatwardzenie...xd

ale leń mnie dopadl nawet lezec mi sie nie chce ;/ Ale to chyba przez to ze tydzien siedzi u mnie tesciowa i M kaze jej gotowac . Wiem ze nic nie musze robic , no ale moglabym sie szafami zajac czy chocbu ksiazki poczytac ;/ a ja normalnie jakas bezpciowa ; /

Myla Ty znowu zaczynasz kombinowac z płcią ? MAsz Ty chwile w ciagu dnia ze nic sobie nie wkrecasz?
Ja widzialam wczoraj jajca jak tralala , zdjecie mam - a może odpadną???? ;-), najwyzej sie wymienimy ciuszkami ;))))
A co do tej kobitki to chyba jakas totalnie nie myslaca .

Ja ostatnio mam wrażenie że mały strasznie nisko siedzi...takie cholernie nieprzyjemne uczucie...normalnie jak się rusza i odsłonie spodnie to widać jego ruchy zaraz nad spojeniem lonowym... I mi tam gmyra tymi lapkami...a za to w nocy czuje jak mi uciska na żołądek i płuca i czuje jakby mi podeszły do gardła i spać nie mogę...głupie uczucie

Ja zawsze się zastanawiam, jak można nie wiedziec o ciąży. Do tego jak to jest, że kobiety donaszaja i rodzą zdrowe dzieci, a inne, niby zdrowe, dbające o siebie ronią...
Ale wiecie, że nawet jak się chodzi do gina, to różne rzeczy się zdarzają, moja sąsiadka z sali nie planowała dziecka, leczyła jakąś neuralgię biodra, robiła rtg, brałą silne leki, a jak spóźniał jej się okres, poszła do gina, a ten nawet jej nie zbadał, poiedział, że to pewnie skutki uboczne leków...

reklama
milia no własnie to jakaś loteria chyba?? moja kuzynka do porodu aż chodziła do stajni ( takkk na wsi ;D ) doiła krowy, chodziła w pole itp. i dzieci zdrowe, donoszone rodzone szybko itp. ja wiem, że tu dużo dało jej ruszanie się, ale dźwigać dźwigała równo, wiadra ciężkie itp. dla mnie to bezmyślne jest a jednak widać nic jej nie było:baffled:

Pat może biedactwo ma mało miejsca? :D albo obrócił Ci się głowką w dół ? :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry