reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowki 2015

a ja mam straszne sny ostatnio :(
albo porody - i oczywiście komplikacje bo jakże inaczej albo tak jak dzisiaj normalnie cala fabula z rodziną moją i odcięcie ręki bratu który był moim dzieckiem 10letnim :szok: i ten kikut zwizający, no dramat
chcialam to wyprzeć to pamietam cały czas!

a jak sie śni coś fajnego to zaraz zapominam..

MaRGO NO tY już na wylocie :-)) u mnie jeszcze czasu a czasu-teoretycznie, chce dotrwać do terminu, bo boję się co byłoby wczesniej, nawet myślałam przenieć na 10.4 ale wtedy jest ta cała tragedia smoleńska i nie chce żeby moje dziecko było z tego dnia, znowuż poniedziałek to 13sty ale może być przecież szczśliwy :-)

reklama
Milia ja tez miałam całkiem dobrą noc (tylko 2 pobudki do toalety gdzie normalnie 4) i głupich snów nie miałam.

Zwykle to mam jak Doli jakieś odjazdy i budze się cała spocona.
Wczoraj np. śniło mi się że wody mi odeszły, pojechaliśmy do szpitala i to mój M dostał skurczy i podłączyli go pod ktg. A później krzyczałam do niego "przyj bo ja chcę się już pozbyć brzucha" (M rodził ale to ja miałam brzuch) No schizy jak nic :oo2::crazy::eek:

I jak tu się wyspać..

Dobry :)

Ja wczoraj oprucz prania i lekkich zakupów nic nie zrobiłam - leniuchowałam [emoji12]

Zaraz znowu ide na zakupy , bo o 15 musze byc w domu , musimy z młoda na rentgena bioderek do kliniki jechać ...

Lei dobrze ze mała główka w dół i zdrowiej :)

Miłego dnia :)

Margo hahah wiesz co, taka opcja byłaby genialna!!!!!!!! :D faceci rodza!! hahah
wiem, że w jakims plemieniu afrykańskim js tak, że jak kobieta rodzi, to może trzymac za jajka faceta i ciągnąć jak ją boli :cool2: żeby się chłopina wczuwal :cool2::cool2:

milia u mnie tradycyjna pobudka o 3.42 :szok: najlepsze jest to, żemaluch mnie nie budzi tylko moje siku a jak siku to pje wode a woda budzi malucha i potem do 5 nie śpimy , kurka sama go naucze w nocy harcować!

gdzie reszta???

Hej dziewczyny :) młody mnie rozbawił z samego rana :D narysował mnie. Głowa, brzuch, nogi, dzidzia... :D

Załączniki

• 1424851555244.jpg
    1424851555244.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 47
Doli jak mu powiedziałam o moim śnie to zobaczyłam przerażenie w oczach hehe :laugh2:

Myla zdrówka. Już niedługo wiosna, pogoda lepsza no i mniej chorób w powietrzu.

Sataga no ładny portret hehehe

Karinka miłego dnia :)

reklama
Sataga, kochany synek :-)

Doli, ja tak samo, wstaję na siku, a potem wodę piję :-D

Mi przedwczoraj jakaś wojna się śniła, biegłam z jakimiś ludźmi przez pustynię i co chwila padaliśmy na piasek, bo naloty były...
Poród na szczęście ani razu jeszcze mi się nie śnił...

Do góry