Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Czuje Anulka, że to niedługo u Ciebie. Ciąża donoszona to nie ma sensu Was męczyć.
zabić, udusić, zakopać !!!a on nie odrywając wzroku od komputera spokojnie Kotuś jeszcze Ci wody nie odeszły. Nosz k... Mac.
o matko, no szalona jesteś i nie do zdarcia !!!Dopiero do domu wróciłam i padam na ryj![]()
Nogi spuchnięteale nie dziwo od 6 na nogach ...
o matko, współczuję, przykro miU mnie w rodzinie paszcza to pieszczotliwe określeniemoże się zdarzyć ze napisze o młodej np. maupiszona tez - ot taki rodzinny humor sytuacyjny
ja mam wizytę w przyszły poniedziałek i mam nadzieje ze wreszcie gin pozwoli mi chodzić, mój tylek juz się zintegrowal z kanapa
masakra mi GBS wyszedł na szczęście negatywny, przynajmniej tyle - od początku jakieś cuda się u mnie dzieją, cała ciaza na zastrzykach i innych lekach, już nie mam się gdzie kluc.. ale czego się nie robi
![]()

Cześć Dziewczyny,
na początku istnienia grupy przedstawiałam się, a potem jakoś przestałam pisać, teraz żałuje :-) podczytywałam Was co jakiś czas, więc wiem mniej więcej co się u Was dzieje.
Ja dzisiaj zaczęłam 38. tydzień, w następną niedzielę mam się stawić do szpitala (na Żelaznej w Warszawie), a we wtorek, 24. marca będzie CC. Czekam na 2 córeczki, a w domu mam już synka, rok i 7 mc, który też przyszedł na świat przez CC, tyle że w szpitalu na Inflanckiej (jeżeli macie jakieś pytania nt. cesarki na Inflanckiej to chętni opowiem :-))
Serio?? Prasujecie koszule do rodzenia / karmienia??? O ja wyrodna.....

Witaj Muminek !W takim razie ja też się ujawnić jako pisaczka a nie tylko czytaczkamam termin na 15 kwietnia ale już od 28tc leżę plackiem bo szyjka nie chce wspolpracowac
to mój pierwszy dzieć, chociaż ciaza 3.. Juz się nie mogę doczekać aż zobaczę paszcze mojej córuni
no, coś czuję że moja hiperaktywna dziewuszka nie będzie chciała czekać tak długo![]()
Anemonne u mnie w ogole lewatyw nie ma...
Czy myslicie ze 2 nieduze walizki (jedna dla mnie,druga dla bobasa) to przesada??![]()
2000!??? Matko ale kasy!!!
a dzis sie okazało ze nie 1500 a 2000 pln bo od marca podnieśli stawki :/ ehhh szkoda ze wcześniej nie mówiła :/
I powiedziała ze na Żelaznej nie robią w ogole lewatyw...co o tym sądzicie? Troche sie przeraziłam

o ku....Co to jest smalec????
To dżem ze swini
:sly::sly::sly:![]()

ja na 21.04To jest szansa (niewielka), że wytrwasz ze mną. Ja mam termin na 24.04., ale do 15.04 chce wytrwać, potem mi już nie zależy.;-)
moja to samoMoja mała ciagle sie budzi a to kaszle a to płacze bidulka..
Ja juz chyba wszystkie filmiki o porodach na youtube przerobilam)
Naturalne,posladkowe, domowe, cesarskie ciecia, lacznie ze spozywaniem lozyska przez matke)
no proszę, jaki dobry mążMąż pierze wózek... Omg masakra ręcznie... Musiałam mu tłumaczyć jak Hahahaha![]()
może niech mąż z Tobą najpierw trochę pojeździ ?podobała mi sie jazda i wszyscy mi mówili że radze sobie wzorowo w prowadzeniu auta, ale jak już sama za kółkiem mam być to nie umiem.
zdrówka !!!mój łobuz też smarczy i kaszle, na szczęście bez gorączki ;-) bo u niego gorączka to już dramat. Wymioty i z rąk leci, wiec oby tym razem obeszło się bez gorączki.
miedzy żebrami gule mam, ale niby obok tej guli wierta sie wiec chyba raczej to pupka![]()
A wizyte mam niestety dopiero 1.04 38tydz
mnie też to przerażaJPrzeraża mnie też nadmiar obowiązków. Bo teraz nie raz cieżko sie mi wyzbierać, a tu dodatkowo nie wyspana, karmiąca, przewijająca, ubierająca maleństwo bede musiała robić to samo. Sprzatać, prac, gotować, do sklepu iść, ach, a gdzie moj czas na relaks.:'( :-[
mam te same obawy, zwłaszcza o bakterie przedszkolne, o to, żeby Maja małego nie zaraziła jakimś cholerstwem z przedszkola, o to, jak dam radę dwójkę rano wyszykować i jeszcze siebie doprowadzić do porządku... No ale jakoś trzeba będzie :/Babydust najbardziej przeraża mnie jak będzie wyglądalo zzaprowadzanie i przyprowadzanie z przedszkola, zwłaszcza że na nogach za daleko a nie chciałabym jeździć autobusem z miesięcznym dzieckiem bo jakoś nie bardzo mi to, a autem też bym mogła ale od roku nie jeżdżę i się boję... :/ wiem że muszę to przełamać, znowuż wnoszenie maluszka w p-kole to też nie fajne bo dzieci wiadomo jakie chodzą nieraz, chore itp. Aaaaaaaaaa
Nowa panika![]()
hmmm, to moja chyba rozm. STabasia ja walizkę biorę w rozmiarze M i mam nadzieje ze styknie lol dziewczyny mówiły ze za duża![]()