reklama

Kwietniowki 2015

Dziewczyny współczuje wszystkim, które mają mdłości.. ja na szczęście puki co mam sporadycznie i nie trwają jakoś bardzo długo:-) życzę Wam spokojnego sobotniego popołudnia a ja idę do pracy i kończe po 22 :(

reklama
Hej wszystkim :-)

Piekny i sloneczny weekend sie zapowiada :)
Tabasia do grilowanego mieska polecam Tzatziki :tak: ja wrecz uwielbiam !

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej
u mnie aktywny i pracowity weekend, ledwo na oczy patrzę, czekam tylko aż mąż wykąpie małego i sama idę pod prysznic

Aylin o masakra :o pamiętam te wizyty w mojej starej przychodni X lat temu, żeby się dostać do lekarza musiałam byc o 5.30 najpóźniej!!!

Pat obyśmy takie nie były :P

Myla wow! dałaś radę? żyjesz? nie przeforsowałas się ? :P

Szaj fajna szefowa :-) mnie też od wczoraj kłuje :/ chyba rośnie....

Tabasia nic nie ściągałam ;-) wczoraj męża schrzaniłam bo umył łazienke ale zapomniał o rurce od prysznica, tak się zagotowałam o to, że moje kąpanie trwało 3 minuty bo wyszłam z fochem , że w syfie myć się nie będę :eek::laugh2::sorry:

Musli może spróbuj wodę z łyżeczką sody ? u mnie działa na zgagę i na mdłości troche..

pozdrawiam resztę dziewczyn :-)

ejjjj skasowałyście temat z brzuchami ? czy nie widzę?

***** zaczelam plamic i masakra bo nie mam jak jechac na pog. Męża nie ma, mam na wycieczce siostra męża razem z rodzina wyj e chali a najblizdi znajomi na weselu.... Na szczęście lekko wiec leze i liczę ze przejdzie

Hej dziewczyny... Jestem przybita. Miałam dziś dwie kropki brązowe na bieliźnie.... I się wystraszylam... Cały weekend jestem w pracy i nie mam możliwości iść do lekarza nie wiem czy to może mieć coś wspólnego z seksem? Bo stało się to niedługo po stosunku...Może Nie powinnam kofhcac się z mężem teraz?

My dzis tez mieliśmy grilla. Zrobiłam kurczaka w miodzie i wlasnie tzatziki. Mmm do tego sałatkę i masełko czosnkowo-ziołowe i grillowalismy chlebek. Niebo w gębie.

Maz poszedł spać z Vika o 19 a ja oglądam C. Chanel.

Zauwazylam, ze jak sie zmusze do roboty to mi lepiej. Tak jak dzis od rana zakupy, szykowanie, grillowanie, sprzątanie...nie miałam czasu na mdlosci.

A rano wymiotowalam :/ i to na zielono :eek:

Ostatnia edycja:
reklama
Dzięki dziewczyny za słowa otuchy . Moja pierwsza ciąża więc nie wszystko jest mi wiadome. Ale mam nadzieję że to od Przytulanka. Wczoraj prawie nic nie jadłam bo tak mnie mdlilo. I trzymało do dzisiejszego południa rano nawet zwymiotowalam. Teraz czuje się ok. Oprócz bolacych piersi i uczucia ciągnięcia w podbrzuszu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry