Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
dziś mam mieć cc
mój jak z nami mieszkał i o coś poprosiłam, to więcej się nadenerwował, nakomentował, niż to wszystko warte... a ile wyklinania było, że to nie takie to srakie, że szklanka za wąska, bo nie umie jej umyć !!! że musimy szersze kupić ! Wszystko mu przeszkadzało, bo było "nie takie" jak on musiał to ogarnąć :/ teraz mi lepiejDoli to może w końcu doceni Twoją pracę w domu. Mój jak teraz gotować musi bo ja siły nie mam no i szoruje łazienkę to już mi nie mówi że ja nic nie robię.
A ja sobie chyba gofry zrobię heh ale najpierw łososia co mi z wczoraj został zjem.
świnie pie...przone !!!Margo na $$$$
aaaaaale superrrr !!!
Matko obym nie urodziła w najbliższym tygodniu!! Dzis nie spałam prawie w ogole, łzy mi same ciekną, głowa pęka, gardło na pier da...do tego ta goraczka, wzdycham i sie kręcę i majacze. Jejuuu ja chce do szpitala, niech mi cos dadzą :-(
Vesunna trzeba się jeszcze najeść w święta dopiero można rodzić.![]()
Margo taaaaa paczęk
Tekst męża po umyciu 1 okna - następny raz wynajmujemy sprzątaczke bo nie po to mam urlop
Hahaha myślałam że się waflami uduszę ze śmiechu![]()
Margo, poproszę przepis na gofry
Ja mam albo ujową gofrownicę albo nie wiem co jest, bo za każdym razem mi spie...przone wychodzą... zapewne wina gofrownicy :/
2 gofry się w niej smażą ok. 15 minut![]()