Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no duzo juz maluszkow ale co tu patrzec jak za 3 dni juz kwiecien
o matko i moge rodzic![]()
Milia moze wam kazali tak dlugo wstrzymac sie z wychodzeniem w zwiazku z tym ze mala jest wczesniaczkiem
zaraz po swietach ma byc super cieplutko wiec mysle ze bedziesz spokojnie mogla wyjsc a teraz i tak pogoda slaba wiec idealna na werandowanie![]()
mnie w tych wszystkich artykulach najbardziej wkurza to ze jest taka presja ze MATKA MUSI SOBIE PORADZIC a wlasnie nie musi , ma prawo prosic o pomoc do tego to ojciec dziecka musi jej pomagac . Przez to ze taka presja jest na MUSI to wlasnie te depresje sie pojawiaja bo frustracja jest ogromna ze sie nie udaje wszystko tak pieknie ogarnac jak wczesniej
sama sie tez lapie na tym ze co JA NIE DAM RADY oczywiscie ze dam rade a potem sie wsciekam ze musialam sama cos zrobic bez sensu i w imie czego ?? matki polki ??
do tego mysle ze te ktore tak tylko strasza tym macierzynstwem wlasnie nie maja wsparcia w najblizszych i stad te strachy
owszem zmeczenie jest wiec na impreze jak sie idzie to o godz 24 o niczym innym sie nie mysli jak o lozku ale to nie znaczy ze trzeba tego unikacpo prostu trzeba sie do tego troche lepiej przygotowywac i juz
ja nie idealizuje macierzynstwa bo jest duzo momentow kiedy ma sie dosc i najchetniej by sie wydarlo na dziecko z wscieklosci/ bezsilnosci / frustracji / niemocy ale wiecej te dzieciaczki daja radoscii osobiscie moge powiedziec ze mnie dzieci w niczym nie ograniczaly
tak gdzie moglam to je bralam ze soba a gdzie nie moglam zostawialam tatusiowi
![]()
![]()
![]()
ja obstawiam PiasecznoW Warszawie większość takich bo fabryki. Dlatego jade do międzylesia i licze ze będzie ok![]()
Babydust a Ty co? Rodzisz nie rodzisz?
Faktycznie jak sie nie wie co czlowieka czeka to pozniej sie okazuje ze nie bylo tak najgorzej jak sobie to wyobrazalam![]()
oj mozna czekac ale do przyjemnych nie nalezy bez zzoNie wiedzialam tez ze jak sie ma juz 10cm to mozna czekac z parciem. O 14-tej mnie zbadala i mowi ze jest 10 ale bedziemy przec od 15-tej. .