reklama

Kwietniowki 2015

Hejka.

Marela trzymam kciuki! Pisz co i jak. Dobrze ze pojechalas.

Szaj widze ze Ty tez trzymasz rekevna pulsie :) wspolczuje strachu ale z takimi rzeczami nie ma zartow.

Doli jak tam czop?? ;)

Asia nie wyolbrzymiasz. Masz prawo byc zmeczona a m powinien Ci pomagac! Tez uwazam ze trzeba nim wstrzasnac!!

reklama
Ja już chce urodzić. Ale smoka nie będę wykorzystywać, mam go gdzieś, jeszcze tydzień i będę sama sie starała dzidzie zachęcić. A on niech sie męczy, z m-c już postu było i będzie miał z kolejne 6,7 tyg z głowy. Nie ma czasu dla nas to ja dla niego też nie bede miała.
A co do wczorajszego, to nic mu nie mówiłam i tak miałam nerwa, a nie chciałam się znowu kłócić, bo i tak ciągle słysze, że nic mi sie nie podoba i czepiam się jego i małej o wszystko, a ja tak bym chciała, żeby on tak sam z siebie, "to Ty dziś sobie poleż, odpocznij, a ja wszystko zrobie", a tu dopóki się nie zaj...ie to widocznie mam siły i moge robić.Zzzzzzzx:-[

Asia on sam z siebie nie wyjdzie z niczym - toz to facet
musisz mu sama powiedziec ze dzisiaj TY wszystko ogarniasz ja musze odpoczac
a najlepiej po prostu wyjdz z domu i wszystko w cholere zostaw , jedz do kolezanki, na zakupy, do rodzicow a nawet na ktg do szpitala gdziekolwiek :) a jemu liste zadan do ogarniecia
ja w weekend znowu strajkowalam i nawet obiadu nie zrobilam :-D:-D no kurde on swoje obowiazki moze olewac to ja tez :)

Dzisiaj mam termin z usg z ok 20tc :) ale nie zanosi sie na nic ;) choc jak rodzilam syna to tez sie nie zanosilo o godzinie 14 hihi
przed 16 dostalam skurczow przed 20 maly juz byl ;)

Juz mnie przyjeli. Czekam na jakiejs lezance na lozko. Zajebiscie wygladam w ich koszuli podartej i adidasach markowych;) Rucht sa tentno ok tylko ze nie ma oddechu czy jakos tak. To mnie wystraszylo na maxa . Ok 12 mam miec cos zakladane zeby poszlo rozwarcie i skurcze. Chyba maja indukowac porod o ile dobrze zrozumialam. I dzis albo jutro najpozniej rodze. Jezu jak sie boje;/.

Asia on sam z siebie nie wyjdzie z niczym - toz to facet
musisz mu sama powiedziec ze dzisiaj TY wszystko ogarniasz ja musze odpoczac
a najlepiej po prostu wyjdz z domu i wszystko w cholere zostaw , jedz do kolezanki, na zakupy, do rodzicow a nawet na ktg do szpitala gdziekolwiek :) a jemu liste zadan do ogarniecia
ja w weekend znowu strajkowalam i nawet obiadu nie zrobilam :-D:-D no kurde on swoje obowiazki moze olewac to ja tez :)

Dzisiaj mam termin z usg z ok 20tc :) ale nie zanosi sie na nic ;) choc jak rodzilam syna to tez sie nie zanosilo o godzinie 14 hihi
przed 16 dostalam skurczow przed 20 maly juz byl ;)

No właśnie tak bym chciała zrobić. Wyjść i olać. Jak byłam w szpitalu dawali sobie rade beze mnie, to jakbym sobie poszła też by dali rade.

reklama
Juz mnie przyjeli. Czekam na jakiejs lezance na lozko. Zajebiscie wygladam w ich koszuli podartej i adidasach markowych;) Rucht sa tentno ok tylko ze nie ma oddechu czy jakos tak. To mnie wystraszylo na maxa . Ok 12 mam miec cos zakladane zeby poszlo rozwarcie i skurcze. Chyba maja indukowac porod o ile dobrze zrozumialam. I dzis albo jutro najpozniej rodze. Jezu jak sie boje;/.

Trzymam kciuki, żeby szybko i jaknajmniej boleśnie poszło. Ale Ci fajnie już niedługo będziesz miała dzidzie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry