reklama

Kwietniowki 2015

marela z tym oddechem to mi wlasnie ostatnio ginka mowila ze widzi ze dzidzia oddycha to znaczy ze jeszcze nie gotowa do wyjscia
wiec jak juz nie ma ruchow oddechowych to chyba juz czas na wyjscie , pamietaj ze dzidzia oddycha przez pepowine tak naprawde wiec to ze nie ma ruchow oddechowych to nic zlego :)
no trzymam kciuki zeby szybko wszystko poszlo :) pewnie ci balonik dadza na rozwarcie , zel pewnie i zastrzyczek w dupke z wit B :) na poczatek jak to nie pomoze to wtedy oxy podlacza pewnie
jednak marcowka bedziesz a nie kwietniowka ;)

natasza za ciebie tez kciuki trzymam :) obys szybko sie dowiedziala co z wami bo takie lezenie i czekanie to wykancza :/

Ostatnia edycja:
reklama
Dobry :)

Nie mogłam z rana nic pisac przez aplikacje :( - cos niezbyt dobrze chodzi ostatnie czasy ...

Natasza trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110][emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Szaj bidulko :( moj w nocy tez spokojny był , tylko na żebrach wgniecenie zostawił ... Wzięłam detektor i sie uspokoiłam :)

Marela trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110][emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ bedzie dobrze ... Musi ...

Asia no faceci nie zawsze myślą :(
Moj tez do mnie mowi ze Ty chciałaś miec drugie - a ja tak kuzwa zgwałciłam Cie :p
Oszołom lol

A ja dzis ostatni dzien w pracy :) jutro wolne i w srode do szpitala juz [emoji15][emoji15][emoji15]

Jutro w szpitalu mam ktg jeszcze ..,bo gin ma zamknięte ze względu na budowę ...

Babydust dzieki troche mnie uspokoilas z tymi ruchami oddechowymi bo ja nie mialam pojecia o co chodzi. Myslalam ze to zle ze nie oddycha.

Natasza za Was tez kciuki.

a ja dziś leżę jak kloda. . siedzieliśmy z mężem do późna bo mieliśmy gości, ja i tak ewakuowalam się ok 1 w nocy, on siedział do 3 i Na 7:30 szedł do pracy;) a ja rano śniadanie dla wszystkich, potem ogarnelam i teraz siły mi opadły. poza tym dziwnie mnie bola stawy u dłoni i stóp - no niby wiem ze ogólnie stawy mogą bolec ze względu na relaksyne, ale czemu akurat palce? dziwne to..

asia,
niestety choćby facet był bardziej pomocny i bardziej myślący od innych, to kiedy trzeba, to jakoś mu odchodzą chęci. Też naiwnie zachęcam faceta do tego, by sam na coś wpadł. A tu takie duże dziecko i trzeba mu wszystko mówić. W czasie ciąży, gdy hormony szaleją, mamy już tego serdecznie dość. Z drugiej strony zamiast powiedzieć, to milczymy i niczym cierpiętnice robimy wszystko same :P Też od paru dni jestem bardziej cięta na swojego, właśnie z tego samego powodu. Siostra mi ciągle powtarza "to facet, jemu musisz nadawać proste komunikaty". A ja niby o tym wiem, ale chciałabym inaczej :P
Niestety ten nasz upór niczego nam nie ułatwia ;)

natasza, marela trzymam kciuki :)

Marela kciuki !:* niedługo będziesz mieć maluszka przy sobie :)
Natasza tez kciuki :)

Ja wczoraj podczas przytulanek przekonalam się że wiesiołek ma moc :p bo zawsze były problemy a teraz jakoś tak luźno i w ogóle haha :D i po barabaszkach większe twardnienia i częstsze i to by było na tyle :D
Ale teraz mój M chory i nie wiem czy bym chciała rodzic....bo chyba bym się zaplakala jakby go nie wpuścili :o

Ech Asia, tez z reguly taka bohaterkę zgrywam a potem mam żal. Mój to jak naprawdę widzi ze mam gorszy dzien to sam z siebie coś robi. Ale z drugiej strony cały czas mi przypomina że jak coś chce to mam mu powiedzieć. A ja taka nieprzyzwyczajona do tego jestem że zapominam i robię sama :-P

Marela trzymaj się!! Będzie dobrze!!

Olusia współczuję że tak to wyglądało nawet nie mogę sobie wyobrazić jakie to musiało być przerażające dla Ciebie i rodziny.
Ale teraz już będzie tylko lepiej!!!

Ostatnia edycja:
Natasza Aylin no wiem ale właśnie dziwi mnie ze gin mi nic nie mówił, wiem to od was i z neta... No i ja w sumie nie mam insuliny ale nie wiem czy to ma znaczenie.
Aylin też mam nadzieję na rozwiązanie przed świętami. Mój już mi gada ze najwyzej nic nie będziemy wielkiego szykować i jak coś to do jego siostry pojdziemy a ja nie wiem czy to dobry pomysł, iść w gości i siedzieć jak na szpilkach albo jeszcze może z bolacym brzuchem. Chyba lepiej bym się czuła w domu...
No to Aylin jak chcemy na święta już być po to mamy ostatni tydzień ;)

Asia ja również wizyta 1. 04 :)
A facetom to niektórym nakopac tylko... Nie dziwię ci się też bym zła była. Powinien Ci pomoc mój często też uważał ze jak ma jeden dzień wolny to mu się odpoczynek należy ale teraz pod koniec ciąży to nawet po pracy potrafi pomoc. Może to dobry pomysł z
Tym wyjściem, i niech sobie radzi wtedy :)

Szaj moja też coś leniwa wczoraj ale troszkę sue na sama noc ruszyła, w nocy brzuch bolał rano znów cisza ale potem się trochę obudziła. Może to przed porodem nasze dzieci się tak wyciszaja

Marela Natasza kciuki :)

mojemu mężowi wreszcie udało się posprzątać mieszkanie po remoncie - zaznaczam że remont skończył się 15 lutego:) wczoraj go przypililo bo goście mieli przyjechać, biedny mało rąk i nóg nie pogubil:) ale bardzo dobrze, dom mam czysty, gotowy na przybycie malucha:)

reklama
Przez weekend cisza a w tygodniu szykuja sie dzieciaczki :-) trzymam kciuki dziewczyny!!!

Kupilam dzis styropianowe jajka i zajaczki i bedziemy malowac i ozdabiac. Mam nadzieje ze mi checi nie przejda bo nie przepadam za takimi rzeczami ale dziewczynki uwielbiaja..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry