Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to miałaś stres. Ja raz też tak miałam całą noc cisza, i rano zero ruchów gdzie ta 7-8 to czas największej aktywności, ale na szczęście moja zaraz po śniadanku zaczęła sie wiertać i się uspokoiłam.W nocy myślałam, że dostanę zawału serca. Od 22:30 nie mogłam w ogóle poczuć małej, szturchalam brzuch, jadłam cytrusy, bo na nie zawsze reagowała, prosiłam, groziłam i nic...To było do niej nie podobne, bo o tej porze zawsze największe harce odstawiala. Przed pierwszą w nocy pojechaliśmy na IP bo juz miałam czarny scenariusz w głowie
Droga wiodła przez niesamowite wertepy, nic to nie dało. Usiadłam w kolejce na IP, bo przede mną dwie rodzące na oddział przyjmowano i co? Mała się obudzila i zaczęła się mscic chyba za moje wcześniejsze próby :-o. Ulga niesamowita, usmialismy się w drodze powrotnej, ale co wpierw się stresu najedlismy, to nasze...
No jest wnerwiające, ja dziś trzy razy tak miałam, aż wkońcu przeinstalowałam apkeKuźwa napisałam i nie ma... Grrrrr
Trzymam kciuki, będzie dobrze. W takim razie może już nie długo zobacz swoją kruszynęKuklaki nie ma skurczow.
Ale was zaskocze - zostaje w szpitalu. Trzese sie ze strachu. Czekam na przyjecie. Malo wod i troche metne. Dziecko ok 3500.
mi lekarz nic nie mowil nawet o cukrzycy ze cos szybciej mialabym sie zglosic, musze sie zapytac czy w razie co w dzien terminu mam jechac, bo sam to nic nie powie pewnie...
Ide spac, kolorowych wszystkim ;-)
marela nie martw sie wszystko bedzie dobrze ale mma nadzieje ze nie bedziesz lezec sobie w szpitalu tylko dla lezenia bo tak przed swietami to slabe :/ wody metne sa bo dzidziol pozbywa sie mazi plodowej - u mnie juz 3 tyg temu byly ale ilosc w normie na razieKuklaki nie ma skurczow.
Ale was zaskocze - zostaje w szpitalu. Trzese sie ze strachu. Czekam na przyjecie. Malo wod i troche metne. Dziecko ok 3500.