reklama

Kwietniowki 2015

Kazał mi ordynator przyjść 2 tyg przed terminem do szpitala ze wzgledu na cukrzyce i podejma decyzje czy cc czy sn czy czekamy czy wywolują..ale mam stresa czy mnie przyjmą na ip bo to że ordynator tak powiedział to jedno to ze mam skuerowanie id gina to drugie a na co genialnego wpadną na ip to trzecie :-/

reklama
Witam nikt nie urodził widzę i na spokojnie mozna Was doczytać!

Ide zaraz spać tylko ostatni antybiotyk musze łyknąć.

Bardzo mi pomógł na zatoki lek Sunupred, polecam!

Mnie cos ścisnęło w środku ale popłakałam mężowi, usłyszałam, ze jestem silna i dzielna i mnie podziwia i troche mi lepiej.

Lei super że dobrze się już czujesz..
A co do stanu emocjonalnego to teraz na końcówce to chyba normalne ;) super że masz takie wsparcie w m :)
Ja płaczliwa nie jestem ale za to wszystko mnie wk..;)

Jezu, doczytałam ???
Nie wierzę !
ufff....

a szum suszarki może budzić maluszki;-) :-P
raczej usypiać :)
nie znasz się :D

Ja dziś mam cały dzień brzuch twardy, biorę magnez ale nic nie pomaga, a no spa to dla mnie ostateczność, jest obrzydliwie gorzka i mam zgagę po niej :/

Natasza, mam nadzieję, że szybko się okaże, co dalej z Tobą, trzymam kciuki !!!

Olusia, gratulacje bliźniaków !!!
Nie myśl o tym, co złe, co było minęło, teraz najważniejsze dzieciaczki :) !!!

Ja jutro odbieram wyniki GBS, a 31 marca kończę 36-ty tydzień, czy też zaczyna 37 tc., więc już mogę rodzić w Piasecznie ! Czyli tam, gdzie chcę :)

1 kwietnia wizyta prywatna, 3 kwietnia USG państwowe :)

Natasza ja mam to samo, wszystko mnie wkur... od kilku dni. Trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę na ip. a co ty byś wolała, wrócić do domu i dalej napastowac smoka czekajac na poród sn czy żeby ci odrazu termin na cc wyznaczyli?

mi lekarz nic nie mowil nawet o cukrzycy ze cos szybciej mialabym sie zglosic, musze sie zapytac czy w razie co w dzien terminu mam jechac, bo sam to nic nie powie pewnie...

Ide spac, kolorowych wszystkim ;-)

reklama
Mila sama nie wiem co bym wolała :( najlepsza opcja dla mnie tak mi się wydaje to żeby zrobili badania i do środy podjęli decyzje abym ewrntualnie na świeta lub w trakcie wyszła z małym :) a czy zrobią cc czy będą wywoływać oxy to mi bez różnicy .

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry