reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Olusia juz masz to za sobą! teraz najważniejsze żeby Mikołajek szybko doszedł do siebie i żebyście mogli razem wszyscy wrócić do domu. nie zadręczaj się gdybaniem co potencjalnie mogło się stać - nie stało się a Ty masz dwa śliczne dzieciaczki! :D:D

Puk puk, i dzien dobry.
Korzystałam z bezdeszczowego dnia. Bylismy na wycieczce w parku w łancucie w poszukiwaniu wiosny. Młoda biegała po parku i wołała pszczoły :) potem lody, na obiad zgodnie z zyczeniem córy - pippa (tj pizza) potem plac zabaw i powrót do domu. Dziecko zasneło na mnie kopane od dolu przez siostre. Padła po 19... ale dziś dzien bez drzemki był

Olusia gratuluje pareczki. I czekam z niecierpliwościa na zdjecia.

Jej co za dzień.. Wstałam po 12 i do teraz kwitnę.. Nic mi się nie chce. Mała wczoraj dawała do wiwatu i zasnęłam dopiero po północy. Mam wrażenie, że nie przepada za pomidorówką, bo zawsze się tak po niej tłucze.. :| Nie wiem, po kim ona tak ma, bo zarówno ja jak i mój Mężczyzna lubimy tę zupę. W sumie ona się tak po każdej tłucze.. Wybredna. Też taka kiedyś byłam.. :D

a to moze nie ze nie lubi tylko oznaka uwielbienia?? I sygnał matka dawaj jeszcze bo to dobre??

Olusia najwazniejsze ze dobrze sie wszystko sie skonczylo. Tez nie widze fotek ale pitem wlacze laptopa.

AsiaWro- mi gin do karty ciazy wsadzila grupe krwi,hbs anrygen, Vdrl, tsh,i gbs. Ogilnych z krwi i moczu nie kazala.

a u mnie w jednym szpitalu trzeba gbs, grupe krwi i ta cała reszte co wymieniłas. A w drugim nie bp ufają ginekologom i ich wpisom do karty ciązy. Jedyne co to grupa krwi jest wymagana i to kniecznie z nr pesel

Hej :)
Wyobrazcie sobie ze myslalam ze sie zaczyna....bylam wczoraj z mezem na zakupach i gdy stalam przy bagazniku poczulam ze chyba mi wody odeszly....jezuu jak sie przestraszylam, takie dziwne uczucie przy kostkach bo tam akurat mialam gole nogi (adidasy i legginsy bez skarpet)
Po chwili skupienia okazalo sie ze to powietrze z rury od auta dalo takie uczucie na moich golych nogach hahahah ja myslalam ze umre ze smiechu sama ze swojej glupoty
Tak wiec nadal czekam na upragniony porod :)

Oltoma no ja wzielam w piątek w nocy jak wrocilam z IP tylko ze wzgledu na to ze wymiotowalam i mialam pusty żołądek potem w sobotę rano.i niedziele. I cały tydzień spokój a Cole to chleje literami :D wczoraj w nocy znowu mnie trochę popieklo to wzielam dziś rano (tylko pamiętaj na czczo!) i juz dziś spokój( znowu pilam Cole i jadlam wszystko)

oltoma,
jakie badania to wiem. Jeszcze tylko na wynik gbs czekam. Zastanawiam się tylko, czy któreś (prócz morfologii i moczu) tracą ważność i trzeba powtórzyć przed porodem,

Aylin.
no jak zjem dwa talerze zupy, to chyba wystarczy? :D Oby to z powodu uwielbienia... ;)

Olusia,
Dziewczyny mają rację - nie roztrząsaj tego... To zły moment. Dopiero urodziłaś, Mikołaj jeszcze w inkubatorze. Daj sobie trochę czasu. Jeśli będzie faktycznie kiepsko, to dobrze byłoby skorzystać z pomocy terapeuty. Jednak na razie odpoczywaj i nie myśl o tym, co było.

reklama
ja sie nie rzucam na smoka i tak mam znowu brzuch twardy jak kamien. jutro na to ktg zobacze co tam slychac.
A wzielam sie za porzadki w zdjeciach na kompie i lapku bo potrzebowalismy jednego i nie dalo rady znaleźć ;/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry