reklama

Kwietniowki 2015

hmm zastanawiam się. Jak mówiłam wczoraj Gin przepisał mi ten antybiotyk i Macmiror. I powiedział, aby pić kefiry, jogurty naturalne itp.
Nie wspominał o żadnych osłonkach, tabletkach ani nic.
Natomiast Szanowna Pani Aptekarka wspomniała i zaproponowała.
Tak więc wzięłam, a co tam. Niech mnie ta osłonka osłania od tego antybiotyku.

A teraz siedzę i czytam : Osłonka Normal-Synbiotyk. zawiera jakieś tamżywe bakterie i jelita wspomaga itd.Ale już sama nie wiem czy jeśli jestem w ciąży to tak samopas sobie zdecydowałam się na tę osłonkę, choć gin nic nie mówił.
Jedną dziś już połknęłam. I co teraz??

Powiedzcie coś, proszę. Czekam. Pan Bóg Wam w dzieciach wynagrodzi !!! :D:D
ja jestem na antybiotyku, Duomox się nazywa.
I osłonowo kazała lekarka coś kupić.
I biorę LacidoBaby, bo mam 2 opakowania po Majce ;)

Myla to znaczy że idzie ocieplenie jak wały nabrzmiale :D

ocieplenie ??
bo ja też mam wszystko jakieś napuchniete tam na dole :/
od kilku dni.

Ja napisałam, ze jest spora różnica bo tak jest. Dolegliwości sa takie same owszem ale mozna wiecej odpocząć, odespać czy nawet posiedziec/leżeć. Z dzieckiem, szczegolnie małym nie ma po prostu takiej możliwości i to jest fakt a nie narzekanie czy dołowanie. Przynajmniej z mojej strony.
oj też coś o tym wiem.... na szczęście moja mała trochę starsza od Twojej, więc i mniej wymagająca.
Ale też czasem mam ochotę walnąć się i wyspać, a nie mogę, bo ciągle mała coś chce, no nie da się iść spać czy odpocząć jak małe dziecko jest w domu.

reklama
Sataga jeste$my z tytanu :D
Natasza o mnie tez tak mowilas :))

U nas w szpitalu z zzo czasem są problemy bo to zależy od tego czy anestezjolog w danej chwili jest wolny więc nie jest tak kolorowo :p
U nas tez. Dlatego same sie mnie zapytaly a jak wyrazilam zgode to zajelo to jeszcze pol godziny zanim anestezjolog dotarl.

Babydust nie wiem dlaczego mi tak powiedziala. Wrocila z lunchu o 14,sprawdzila rozwarcie i mowi ze o 15 przemy. Moze czekala az mala sie lepiej wstawi?? M jeszcze byl w drodze ale ja juz mialam straszne parcie wiec jak tylko sie pojawil to zaczelysmy wczesniej. A pozniej wiesz jak sie potoczylo...

Ja konczylam robis kocyk i film ogladalam a moj zabral laptop.

Olus nie mysl o tym co by bylo niech tylko maly juz wyjdzie z inkubatora i bedzie ok bedziesz sie mogla ciszyc obojgiem. Szybkiego powrotu do zdrowia i duzo sily

Sataga to próbuj :D mój smok miał 5 prób i więcej nie dostanie :P

Natasza ty to se uzywasz:szok:

Oltoma no ja wzielam w piątek w nocy jak wrocilam z IP tylko ze wzgledu na to ze wymiotowalam i mialam pusty żołądek potem w sobotę rano.i niedziele. I cały tydzień spokój a Cole to chleje literami :D wczoraj w nocy znowu mnie trochę popieklo to wzielam dziś rano (tylko pamiętaj na czczo!) i juz dziś spokój( znowu pilam Cole i jadlam wszystko)

Kobito ile ty tej coli pijesz:szok:

chodzi ci w trakcie porodu pomiedzy skurczami czy wogole przed akcja porodowa ?
bo w trakcie porodu to ruchow dziecka raczej nie czujesz
a przed akcja porodowa normalnie ;) to znaczy i tak mniej sie ruszaly niz gdzies kolo 30tc ale to spowodowane brakiem miejsca i tyle :)
Czy moze chodzi ci o zachowanie dzieci w brzuszku przed porodem a zaraz po porodzie jak juz na zewnatrz ?

a co rodzisz ?? bo razem z Margo mamy ten sam termin :) hehe moze tego samego dnia urodzimy :-D:-D
Margo sie nie odzywala dzisiaj wiec nie wiadomo co z nia ale pewnie z tesciowa caly czas siedzi

Ostatnia edycja:
U nas trzecie będzie jeśli nas mała zaskoczy i okaże się chłopcem :P no albo jak po prostu tak wyjdzie :D planować już nie planujemy.
Mój smok ostatnimi czasy miał 3 szanse. Do 3 razy sztuka :P

Faktycznie dziś produkcja ustała :) ja się odkłaczyłam i myśle o jutrzejszym szpitalu..
Torby przepakowałam i jestem gotowa ;)
Ale dziś mnie tak krzyż i podbrzusze bolało że masakra :-/

Kuklaki musiałam poużywać póki mogłam bo teraz dłuuuga posucha ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry