reklama

Kwietniowki 2015

Myla to sie ciesz...moja mnie tak masakruje, ze mam dosyć. Nie moge sie doczekać rozwiązania!

U nas święta cudowne! Wracamy jutro ale we dwójkę z mężem. Malutka rodzice przywiozą we wtorek. Takze weekend romantyczny bedzie :-D

reklama
Myla to przez ten cały stres , napewno wszystko jest ok ..., nie masz detektora? A kiedy nastepna wizyta? Bedzie dobrze ...

A mnie tak spojenie łonowe boli ze szok, ciezko mi sie chodzi i w luzku przewracać tez ciezko :(
Mam nadzieje ze to przejdzie ..

Myla ja moja 2,5 latke przez cala ciaze ledwo czulam. Tak byla obrócona. Ta kopie jak szalona. I pewnie gdybym miała ciaze odwrotnie (tzn dziecko kopiace a potem spokojne) to bym w histerie wpadla. A skoro ja czujesz to jest ok. Poza tym teraz juz ruchy będą inne. Dzidziolki maja coraz mniej miejsca

uff wreszcie po świętach :) koniec biegania...
Wracam więc do Was na pełen etat :D Spróbuję Was jakoś nadrobić ale nie wiem czy dam radę.
Moja mała też wczoraj leniwa była a dzisiaj szaleje przez większość dnia.

reklama
Myla, wszystko zależy od ułożenia dziecka. Swoją małą czuje tylko czasami jak się obróci stopami w górę i puka w powłokę brzucha ;-). Czasami jeszcze jak się przewala w środku. Takie ruchy czuje czasami tylko ze 2-3 razy dziennie, w innym dniu z 10-12. Może córa ma dziś ten słabszy dzień :-).

My dziś poszalelismy w Liverpoolu na wyprzedażach, splukalismy się, ale przynajmniej mamy praktycznie całą wyprawkę ciuchowa gotowa, łącznie z pierwszymi trampkami :-D. W Polsce będziemy już pojedyncze rzeczy kupować jeśli czymś zapomnieliśmy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry