reklama

Kwietniowki 2015

Witam

Amisia ja dostalam od dziewczyny brata mojeo m jakies cienie do powiek, maskare i takie tam. Poza tym nic
Moja dzidzia sie czesto tak wypina ze mam pzewaznie z prawej strony brzucha taka gorke i twarde, nie wiem czy to dupcia czy plecy ale jak poglaskam to sie chowie:-)

reklama
Ale cisza na forum. Niby po Świętach ale chyba jeszcze swietujecie Ja pod choinkę trochę słodyczy dostałam no i sama sobie zrobiłam prezent kupując telefon. Nie czekałam na wyrobienie dowodu i bez podpisywania umowy.

Straszna cisza. U nas nudy. Palimy w kominku i zalegamy na kanapie... nie mam mobilizacji do nauki. Mala szaleje.
Ja na moj wymarzony prezent (irobot) musze jeszcze poczekac troche wiec na otarcie lez dostalam perfumy :)
Amisia ale Twoj prezent super!!

Chyba zaraz poprosze m zeby mi wyjal z szafy wory z ciuszkami i zaczniemy przegladac co po synku nada sie mlodej. Mam na szczescie troche unisex ubranek.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ale mam dzisiaj dzień złych wiaomosci...
Najpierw tel ze babcia miała rano drugi udar i jest w takim stanie że nie wiadomo czy noc przeżyje..
A druga wiadomosć ze synek mojego kuzyna z którym wczoraj miałam kontakt przez godzinę ma OSPĘ!! Przerażona jestem...bo ojciec google poszedł w ruch.. nie przechodziłam nigdy ospy :-( ehh... martwie się o mojego malutkiego bączka...

Dobry :)

Natasza przykro mi z powodu babci :(
Co do ospy , to lekarz napewno dobrze doradzi ...

Amisia ja dostałam dobra maskarę i perfum :p
Dużych prezentów nie robiliśmy bo dom kupowaliśmy w tym miesiacu ...

A ja padam dzis :( , szlam spac koło 23 , to 00:16 jakiś anonimowy dzwonił ..,nie odbierałam i o 00:30 koleżanka jakies bzdety mi wysyłała na messenger :(
Tak sie wkurzyłam ze spac nie mogłam , do 5 siedziałam i o 6 wstałam bo dzis tez zmianę na rano mialam ...

Karina z tym spaniem to masakra jest..:-(

Wczoraj jak sięz małym widziałam to miał jedną kroste, wieczorem ok 10 a dziś cały wysypany..
A to mam iść do lekarza rodzinnego czy do gina? Gina mam we wtorek to poczekać czy jutro?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry