reklama

Kwietniowki 2015

oczywiście u lekarza zapchane chorymi :-( więc jak nic nie odpuści dzisiaj to jutro wizyta :-(

z ciekawości sprawdziłam ile w poprzedniej ciąży miałam na plus na tym etapie i było 5 kg , no a teraz znacznie więcej :-( masakra

milia - w pierwszej ciąży jakiekolwiek mleko pojawiło mi się jak już urodziłam , obecnie też nic nie leci :tak: u każdej kobiety to inaczej wygląda :-)

magdalenaanna - ja mojego leniwca oczywiście po awanturze przy ubieraniu wyrzuciłam ma spacer z babcią :-) czyli mam godzinkę spokoju :tak:

reklama
Olusia jasne, jasne :P

Pat wejże nie ściemniaj , weź te uda stąd :P chyba w cycki Ci poszło!!

magdalena nie zgadzam się z ta teorią, znajoma na wsi wpieprzała jak szalona, bo ciążato mogę :-D przytyla 30 kg a dziecko niecałe 3 kg ważyło :P
malutko jesz :P ja staram się jeśc o regularnych porach więc już po zupie jestem i teraz jabłka dwa wielkie zjadam, a na śniadanie 3 maslane tosty z maslem i dżemem :zawstydzona/y:

Ja po dzisiejszej wizycie mam 2kg na plus :-( czyli razem już +5kg ehh... diabetolog mówił abym trochę ograniczyła kalorie ale jakoś strasznie się nie czepiał gorzej będzie jutro z położną: -)
Odebrałam wyniki i zrobiłam sobie badanie na przeciwciała ospy- jedno badanie zapłaciłam 61zł !! Masakra i na wynik muszę czekać od 5do 10 dni i narazie nic więcej nie mogę zrobić czekam co mi jutro powiedzą

Myla najważniejsze że się rusza :)

natasza a te wyniki będa wiarygodne? w sensie, nie za wczesnie je robiłaś? masakra ile kosztują!!!!

ja w ogóle muszę sie umówić na glukoze jakoś hmm.. w środę mam wizyte ale nawet nie oddałam krwi i siuśków do badania, bo będe robić to pod tego lekarza prv :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Natasza mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze :)

Dziewczynki Wy o tych ginach a mnie tam nikt nie bada (oprocz 2 wizyt prywatnie)... krew mialam w 13tc,mocz paperkiem w 24tc. 2 usg i na razie tyle. Za tydz.glukoze i 14.01 polozna :/ pozniej rodzinnego i tak do porodu.
Moze jak zaczne rodzic to mnie zbadaja :))

Pojde do gina prywatnie moze za miesiac...

Szaj daj mi kopa na rozruch zebym siadla do pisania... jeeej jakiego mam lenia :( :( :(

reklama
Mnie od paru dni biust boli bardziej a jak zdejme stanik to tragedia.. pare dni temu mniej mnie bolaly....

natasza
nie wiem czy nie za wczesniej zrobilas takie badanie....hmmm

Doli no co zrobic rosna nam biusciki rosna....:tak:bedzie czym karmin malenstwa he he

Ja za tydzien ide na glukoze... juz sie boje normalnie....;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry