reklama

Kwietniowki 2015

Odezwała się druga "gruba".
Sucharki jesteście i tyle.

Szaj ja tez mam ambitne plany odnośnie sprzątania. Ale jeszcze do 13 pracuje. Potem się lenie :p w pracy będą protesty - ale sie oflaguje i mam ich juz w nosie. Musze o ta cukrzyce zadbać a tak nie daje rady.

Ka,smyka nie lubię. Tzn ja w ogóle bodziakow polskich bez zapiec na ramieniu nie lubiłam. Tyska zawsze miała ramionka na wierzchu. Nie wiem dlaczego tak szerokie je szyja. Aby bylo śmieszniej chlopiece są,węższe.

Czekam w k ok lejce do diabetologa - pól godz opoznienia

reklama
Dzień Dobry wszystkim :-)

ja dalej kulam się z bólem gardła :-( domowy specyfik z mlekiem , masłem i miodem wzbogacam czasnkiem i dooooopa , chyba bez lekarza się nie obejdzie :-(

co do kg na plusie , to przed świętami było 6 , a teraz boje się na wagę wejść :-( zaznaczam ,że ja do tych z większymi gabarytami należę :-)

Myla mówią że pogrzeb pomaga zamknąć rozdział w życiu.. mam nadzieję że dasz sobie szybko radę mocna dziewczynka jesteś...
Teraz czekam do diabetologa w kolejce
Dzwoniłam do przychodni powiedziałam o co chodzi i jutro na 10mam wizytę u rodzinnego a na 9 u giną :) jadę dziś jeszcze po wyniki do laboratorium to spytam o badanie krwi na przeciwciała ospy

Myla jak mała???? Kopie?

Tak Myla jesteś silna i dasz rade !!:* kto jak kto ale my matki kwietniowki to silne baby !;)

Z tego co kojarze to Doli przytyla aż 3kg!!!!!!:o

Ja tez w domu z nudów sprzatam, cos robić trzeba w tym domu bo inaczej można się zanudzic ;)

Neta chyba każdy Cie tu pamięta !;)

MYla hahahahahah jakbym przytyłą 5 to była bym happy ;D ja się boje nagłej 20stki ;D bo zaczełam masowo żreć słodycze ;D ile mam na plusie? :P nie wiem jak liczyć :P bo schudłam 2.5 kg na początku .. jak od wyjściowej to 1.5:-D jak od tej po schudnięciu to ciut więcej :-D

kifsi ja zaczełam brać chlorchinaldin i coś tam lepiej psikam czym mogę ale czarno to widze :/ tez mnie boli i drapie :/

Pat Ty mnie rozumiesz z ta wagą, prawda? :D Grubciu

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry