reklama

Kwietniowki 2015

reklama
hej

idę na 13jutro do lekarza, kaszle jak gruxlik, oddychac z bolu nie mogę :( do dupy. od 6 mc choruje non stop to najgorsza ciąża ever najgorszy czas co sie cieszę na chwile to za 2 dni znowu to samo

nie jadę do żadnych teściów, mąż sam jedzie, małego z nim nie puszczam w dupsku to mam już.. :(

mój syn poszedł spac wczoraj o 20stej także wieczór super wolny, ale ja umierałam-dosłownie i cudem do połnocy dotrwałam -_- pobudka o 7..

Karina i jak ?

Najlepszego dziewczyny w 2015 roku! To będzie zdecydowanie nasz czas!:-)

Dotrwalam do północy polskiego czasu przed tv, później do 4 czytałam książkę...Już tak mam, że jak mnie coś wciągnie, to czytam, czytam czytam...W dwa dni pochlonelam cala Trylogię Czarnego Maga, to już powinno się chyba leczyć :-P

Doli, to pewnie pomoglyby jakieś mocniejsze leki, ale wiadomo, de one odpadają ma razie...oby szybko przeszło.

Karina, i jak?

Przypomnialo mi się, jak kiedyś mój tata odpalal fajerwerki w ogrodzie, wyrwał mi sie nasz pies, którego trzymałam i chwycił odpalona rakietę do pyska za ten kijek, który wbija się w ziemię...oj, pierwszy raz w życiu tak się bałam, na szczęście to była psina nie do zdarcia.

Dziewczynki witam w Nowym Roku!

Powital nas piekny dzien! Uwielbiam pierwszego :-D Nowy Rok, nowy początek, duzo planów i nadziei. No i nie mamy kaca. Moj maz zasnął o 21 :-D a ja chwile przed 24. Najlepszy Sylwester od lat!

Malutka spi, jak wstanie to pójdziemy na spacer bo jest piękne sloneczko i zero śniegu.

Mamy kupiliśmy Viki używane łóżko z ikei z materacem i dwoma prześcieradłami za 30€. I dostawkę do naszego za 50€. Maleństwo w niej pospi jakies pol roku i potem przejmie łóżko po siostrze a V dostanie "dorosłe" łóżko :tak:

Karinka i jak tam mały?

My wczoraj prawie do 2 oglądaliśmy "Chirurgów", potem się położyliśmy. Pies na szczęście był dzielny i wcale sie nie bał fajerwerków :)
Wstaliśmy o 11...:-D

Doli, to niedorze, że aż tak Cię boli, może juz zeszło do oskrzeli, całe szczęście, że jutro idziesz do lekarza.
Mi się katar utrzymuje i lekko łaskocze w gardle, w sumie od pierwszego dnia świąt tak mam, ale nie rozwija się dalej chyba, brałam prenatal grip,a dzis zrobiłam syrop z cebuli, może pomoże...

Szaj rozumiem cie. Trylogie maga pochłonęłam w troszkę dluzszym czasie tylko dlatego ze na 7 do pracy chodziłam a,w dzień dziecię niecdalo. Ale wciagajaca strasznie. Choc era pięciorga tez fajna....

Kupiłam wczoraj nawilżacz powietrza :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry