reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

No... Podłączona do chcą to mogę dalej.
We wtorek wychowawca dzwoniła ze Ksawery u pielęgniarki bo ma gorączkę. Faktycznie miał 37.7 i bolala go głowa.wczoraj bolal obu brzuch ale Ksawery tylko robił tzw. Luźną kupe może ze 2 razy w tym w nocy a dzis robił noże z 5-6 razy ale co mnie przerazilo to kupy prawie wcale a śluz i krew! Jutro rano zasuwam do lekarza. Gdyby miał dziś temp. Lub mocne bóle brzucha to grzalabym do szpitala ale jemu w zasadzie nic oprócz tych kup

reklama
Myla strasznie mi przykro że tak się męczycie :* mam.nadzieje ze lekarze szybko wam pomogą i będziecie mogły w końcu w pełni cieszyć się sobą!
Daj znać co lekarz powie bo i napisz co z Ksawerym

Myla z moja mala wlasnie skonczylam walke od godz 8.30. Masakra jakas, nakarmiona p, umyta aciagle placz, wicie. Brzuszek tez jej raczej nie bolal o miekki byl, kupa byla ale taki ma problem z zasnieciem, tak walczy ze soba, biedna, przysnie na 15 minut i wisk.

Sataga zdrowka zycze, i cale szczescie ze malutka bedziesz miala przy sobie.

U nas w poniedzialek kontrol na 6 tygodni ze mna i mala razem. Po badaniu. Dostaniemy skierowanie na szczepienia w 8 tyg i tez szczepie na wszystko co maja w kalendarzu szczepien.

A ja dzisiaj probowalam nowy nabytek nosidelko-chusta. Super sprawa dla mam nie majacych ochoty lub obawiajacych sie tego calego wiazani chust.
image.jpgimage.jpg

Pozdrawiam ispokojnej nocki bo u mnie jak zwykle zaraz pobudka bedzie :angry::angry:

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 69
  • image.jpg
    image.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 75
Sataga zdrówa oby szybko cie wyleczyli.

Myla współczuje, zobaczycie u specjalisty czemu mała ciągle płacze i żeby pomogli. Mam nadzieje że Ksaweremu nic nie będzie. Buziaki dla was i siły dużo.

Maksika fajna chusta, ja jednak nie kupie, bo na szybkie wypady do marketu mam nosidełko a na spacer wózek bo myśle że i tak latem w te upały to by nie dało rady nosić małej bo byśmy sie zapiciły.
A moja może od kąpieli z pół godz spała, mam nadzieje że w końcu zaśnie bo oszaleje.

Kuklaki wlasnie o to chodzi ze TO jest nosidelko. Z tylu sa dwa pasy zszyte na bokach sciagasz, wkladasz malca i w droge. Fajna sprawa bo szybko i sprawnie. Ale na te upaly co sa w Pl to racja, nie bardzo wskazane, najwygodniej to jednak w wozku.

No a moja znowu jeczy, co jest grane to nie mam pojecia, wrrrrr.

Sataga oby Ci to szybko wyleczyli.

Doli,Myla zdrowka dla starszakow.
Doli a moze sproboj mu dac strzykawka szybko wcisniesz tylko zeby nie wyplul. Albo malo pedagogicznie obiecaj cos co lubi po wypiciu.

Maksika fajne to nosidlo. Moj w pionie nie chce sie do mnie przytulac tylko glowa jak najdalej . I przez to nie mozemy sie nauczyc chustowania.

Hej. Tak właściwie to nie mają pojęcia co mi jest. Dzisiaj porobia badania i może się coś okaże. Podejrzewali wyrostek. Później zapalenie przydatków. Ech...ciągle coś u nas. Udał nam się weekend na wsi nie ma co.
Myla mam nadzieje, że to nic takiego. I zdrówka dla starszego.
Doli dla twojego też dużo zdrowia.
Jak się czegoś dowiem to dam znać.

Sataga, mam nadzieje, ze to nic poważnego. Robili Ci usg czy cos w tym stylu czy "strzelają"?

Myla wspolczuje i życzę, zeby szybko przeszło bo bidulka taka umęczona jestes, jak tu sie cieszyć macierzyństwem :-(

Moja cos wczoraj dzikowala, nerwowa przy cycku, szarpała odpychała, nie wiem o co jej chodzi czasem...wieczorem długo karmiłam i znowu od 22 spi :szok: nie wiem czy ja budzić (np po 5h) jak normalnie przybiera czy sie cieszyć i wysypiać. Starsza tez tak szybko przesypiala nocki i mi to pasuje. W pon polozna przyjdzie ostatni raz to spytam..

Mi wczoraj optymizmu zabrakło heh..w nic sie nie mieszczę i wyglądam zle w każdej rzeczy. Zaraz musze sie pakować bo o 10 chcemy wyjechać a ja w czarnej d...ie :baffled:

Doli mielismy wczoraj do Krakowa jechac bo m sie uparł ale w taki upał i tak bym nie chciała nic zwiedzać z dwójka maluchów :baffled:

Asia, my byliśmy na strefie dla dzieci tam jest cieplejsza woda, powietrze, nie wiem czy chloru mniej ale Olivka z dwa razy łyknęła wodę bo główka kręciła i nic jej nie jest.

Ale len! Nic mi sie nie chce!!

Dobry :)

Myla przykro mi :(
Mam nadzieje ze szybko sie poprawi [emoji110][emoji110][emoji110][emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Sataga jak sie czujesz ???[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Lei bezpiecznej podróży i miłego pobytu :)
Pozdrów Polskę :) [emoji173]️

reklama
Dzien Dobry :)

Qrcze czytam na biezaco ale z pisaniem cos sie ociagam :))

U nas dzis zapowiada sie piekny dzien wiec pewnie caly dzien w ogrodzie spedzimy :)

Myla, Doli - zdrowka dla dzieciakow

Vesunna - &&&& za bezproblemowe szczepienie

Sataga oby to nic powaznego &&&&&

Babydust - my jestesmy na cycu ale troche sie dokarmiamy mm ( nieduzo) bo mam wrazenie ze T wiecznie glodny :( karmien wychodzi tak 6-7 na dobe i czesto mamy 5 minutowe ciumkanie :( jak przybiera dowiem sie w najblizszym tygodniu bo wizytujemy u pediatry :)

No i wiecej nie pamietam

Do góry