• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

reklama
Morgaine ja też kupię kilka rzeczy u tego sprzedawcy. Mam u niegi zaplanowane zakupy za ok 150 zł. A kupuję u niego, bo nawet z przesyłką wychodzi dużo taniej niż w najtańszym sklepie w moim mieście :-) Oczywiście wszystkiego tam nie kupię, bo wielu rzeczy nie ma, ale zawsze to jakaś oszczędność :-)

Morgaine ja też kupię kilka rzeczy u tego sprzedawcy. Mam u niegi zaplanowane zakupy za ok 150 zł. A kupuję u niego, bo nawet z przesyłką wychodzi dużo taniej niż w najtańszym sklepie w moim mieście :-) Oczywiście wszystkiego tam nie kupię, bo wielu rzeczy nie ma, ale zawsze to jakaś oszczędność :-)

Laurka jeśli masz zamiar kupić coś od tego sprzedawcy to również polecam tetrę i flanelę. ja kupiłam od niego jeszcze dla Starszaka (5 lat temu!!! - teraz ten sam producent) i do teraz je mam, tylko wzięłam je do 'innego'użytku więc teraz kupię nowe. a tetrę mają grubszą, też używałam dla Starszaka.
flanelka mięciutka i dobra gatunkowo:) polecam też (nie wiem czy coś akurat teraz ma wystawione) produkty Drewexu, krzesełka do karmienia ale i ręczniki, koce itp. to lokalny producent więc ten sprzeadwca ma ceny od niego niskie, a dobre produkty bo też mam ręczniczek po Młodym, krzesełko do karmienia (super!) i inne rzeczy.

aha oni mają wszystko w tej hurtowni więc jakbyś chciała coś innego to napisz maila i pewnie Ci wystawią produkt o jaki prosisz...

ja mialam sprzatac dzis, jak wiecie, ale moj maz powiedzial, ze owszem, sprzatac to moge, ale nie ma sensu, zebym organizowala malemu miejsce u nas w szafie - i tak jest go malo dla nas, a poza tym niewygodnie (bo tam tez stoi suszarka, wlasnie w tej czesci szafy, ktora jest przyslonieta, trzymamy rzeczy, ktore sie rzadko wyciaga). i ze mam sie nie martwic, kupimy jakas komode, a potem ja sie sprzeda, albo D wezmie do garazu na swoje *******ki.
no i stracilam wene ;-) nie bede sprzatac i juz. tzn u chlopakow owszem, bo masakre w szafkach maja. ale kamien z serca ;-)

reklama
przypomnialyscie mi ze musze znalesc pieluchy tetrowe...:rofl2: Znowu czeka mnie wspinaczka na strych:crazy:... Jak ja tego nie lubie, zwlaszcza teraz z tymi gabarytami :-D ale po co mam kupowac nowe jak pamietam ze po Joshu chyba z 20 mi zostalo:-):-)

aenye no widzisz, a tak ulozony plan mialas:-)

ja przez was to juz bym prac chciala zaczac, ale stukam sie po glowie ze to jeszcze za wczesnie;-) ja bede na poczatku marca prac i prasowac bo P ma tydzien wolnego wiec bede miala czas i spokoj, bo maz sie zajmie domem, a ja zakopie sie w ciuszkach, kocykach, czapeczkach:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry