Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Morgaine-ale sie rozpisalas, ale popieram Cie.Ja mam czas, corka juz duza wiec sie bede bawic. A jak pisalas bedzie juz cieplo wiec nabalkonie mi raz dwa wyschna.
a co myslicie o platkach mydlanych do prania?? cos mi mama mowila ze sa najlepsze. tylko nie wiem jak sie w nich pierze![]()

morgaine, w pl sie to imie nie przyjmie, takze nie wymyslaj ;-) ja jednakowoz chce dawac imiona, ktore beda sie dobrze sprawdzac i w pl, i za granica. uniwersalne. takie, ktore sie da latwo wymowic w kazdym kraju.
Tym razem odnośnie smoczków. Wszędzie na listach wyprawkowych jest podane, aby kupić 1 uspokajający i 1 zwykły. Tak też chciałam zrobić. Aenye kiedyś polecała mi smoczki z Nuka silikonowe. Jeden już mam- ispokajający właśnie. Przeglądałam dokładnie w sklepie smoczki tej i innych lepszych firm i one wszystkie mają w nazwie "uspokajające", także zgłupiałam. Czy możecie mi jeszcze raz doradzić jaki mam kupić ten drugi smoczek oprócz uspokajającego z NUKa?Wszędzie na listach wyprawkowych jest podane, aby kupić 1 uspokajający i 1 zwykły. Tak też chciałam zrobić.
a dlaczego mialoby sie nie przyjac? Co to jakis zakaz nadawania zagranicznych imion.morgaine, w pl sie to imie nie przyjmie, takze nie wymyslaj ;-) ja jednakowoz chce dawac imiona, ktore beda sie dobrze sprawdzac i w pl, i za granica. uniwersalne. takie, ktore sie da latwo wymowic w kazdym kraju.
Jak ktos tak ma na imie to tak sie do niego mowi, nie rozumiem co ma sie przyjmowac a co nie? 

o dziwo ktoś to czyta, bo takie długaśne to pewnie odstraszają hahahahah\