reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniówki u lekarza - czyli relacje z wizyt, oraz zdjęcia USG :)

chodzi mi tez pod kątem kosztów..i pod katem tego co strace robiąc tańsze z tych badań..

Wiadomo 3/4 d sa drozsze...Kazdy ma swoje zdanie na ten temat...Ja uwazam, ze szkoda pieniazkow i to bardziej dla kaprysu rodzicow niz samej potrzeby, sa te badania. Na zwyklym usg dobry lekarz wszystko prawidlowo odczyta na tym etapie ciazy, a jesli bedzie mial watpliwosci sam skieruje na 3/4d. Ja osobiscie bym nie robila, ale zdania sa bardzo bardzo podzielone:)

reklama
Myszko gratuluję synka!
Jejku ilu My chłopaków już mamy?!:szok: jak rodziłam córcię to same dziewczynki się dookoła rodziły a teraz gdzie nie słyszę chłopcy :-)

aaaa19 - jeszcze raz gratki :-)

Pchla_Szachrajka - trzymam kciuki za wizytę sobotnią

Bombek -gratuluję udanej wizyty

catty29 -super wiadomości

Kasiia93 - gratuluję córeczki

aisak_85 - ja chodzę na nfz, ale w 20 tyg moje dziecko na wizycie nie chciało współpracować więc żadnych pomiarów nie miałam robionych :-(i tak muszę iść prywatnie więc wolę na 3d od razu tam mam badanie każdego narządu, przepływów itd nawet takie rzeczy jak rozszczep wargi spr, no ale koszt 180 zł

myszka_1405 -jeszcze raz gratuluję

Aaaa teraz na strachy przed porodem to troche juz pozno, jak wlazlo to i wyjsc musi;-)
Nie ma sie czego bac, tak jak Cytrusik pisala troche cisnie jak na kupcie, pobolewa jak na @ moze ciut mocniej, no i lekarze draznia tekstami "jeszcze czekamy" a tak poza tym to ja szycie gorzej wspominam niz bole, bole wychodzilam, a na szyciu gnilam 45min... Nie wiem co ten lekaz tam robil, haftowal chyba;-)
Po porodzie chcialam sama wstawac, ale poddalam sie jak mi powiedzieli, ze bedzie trzeba znowu szyc;-)

Dziewczynki siedzenie tez obciaza szyjke, lepiej lezec lub pol lezec, ale im wiecej plasko tym lepiej.

reklama
Do góry