Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cześć dziewczyny dawno mnie tu nie było, ale wiąż należę do kwietniówek
Powiedzcie jak tam u Was wygląda poziom płytek krwi?
U mnie najpierw było około 106 (norma od 130 - 400) a teraz spadło mi do 69 - lekarz mówi, że to już niedobrze, podobno naturalnie można rodzić powyżej 60.
Skierowali mnie na doprecyzowanie wyniku i wyszedł podobnie niski.
Tu na forum o małopłytkowości jest mało, a wręcz przeciwnie, w ciąży płytek raczej jest więcej. W poniedziałek idę do gina i się zastanawiam co dalej.
Słyszałyście coś o tym?
Oprócz tego przyszło mi już 3 tyg temu nadciśnienie - biorę leki i teraz jeszcze mam białko w moczu
Jak u Was wyglądają płytki?
A wróżby z chińskiego kalendarza się wam posprawdzały?
ja mam podobnie z tymi przeczuciami... raz to a raz to ;-) tak więc liczę, że maleństwo podczas badania się ustawi tak, że się dowiem co toJa już się nie moge jutra doczekać, mam nadzieję że się dowiemy co maleństwo ma między nóżkami. Co do przeczuć to sama niewiem, jakiś czas temu czułam że to chłopczyk a teraz coraz bardziej przeczuwam dziewczynke
. Ech niech jest już jutro po południu;-).

to Ci ktos komplementy prawiOd kilku osob uslyszalam ze bede miec corcie bo podobno gorzej wygladam,mimo ze czuje sie dobrze![]()
nie ma to jak powiedziec ciezarnej, ze zle wyglada, albo przynajmniej gorzej niz wczesniej

Ja w takie gadanie nie wierze ze jak ma okragly brzuszek to bedzie chlopiec a jak szpiczasty to dziewczynka.Kazda z nas jest inna i jednej pani tluszczyk sie odlozy na biodrach i udach a brzusio bedzie nieduzy a innej wszystko pojdzie w brzuch a nozki i pupa zostana takie same.
Ja mam juz spory brzuszke ale u mnie w rodzinie wszystko kobitki mialy duze brzuszki wiec wcale mnie to nie dziwi,ani nie przeszkadza,w koncu nie to jest naijstotniejsze;-)
Od kilku osob uslyszalam ze bede miec corcie bo podobno gorzej wygladam,mimo ze czuje sie dobrze![]()
. Z córcią od razu mi wszyscy wróżyli,że będzie dziewczynka, bo jeszcze brzuszka nie miałam, a twarz dostałam jak księżyc w pełni i bardzo szybko tłuszczyk rozkładal się wszędzie na około. Natomiast teraz twarz mi się nie zmienila a kilogramy poszły w cycki i brzuszek i już parę osób mi mowiło,że "wygladam" na chłopca. No i jest chlopiec

Bo ja się wczoraj wkręciłam he he
W przypadku okreslania plci chlopca, wedlug tego doktora. Jest bardzo maly zakres bledow jezeli guzek plciowy ma aspekt chlopiecy. Ten doktor nie mial w tym wypadku nawet 1 procenta bledow. Jezeli guzek mial aspekt dziewczecy, doktor mowil, ze moze byc wiecej bledow od 1 do 3%. A spowodowane moze byc to pozniejszym dojrzewaniem narzadow plciowych u niektorych plodow.