Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie wiem czy mi się to przyda, bo mam skłonności do rozstępów po mamie ale lepiej zapobiegac wcześniej. A może jak się zrobią to nie tak dużo.A celluluit mam zdecydowanie większy na pośladkach i udach ale to podobno normalne.

Ba a czy z twoją szyjką macicy wszystko oki??bo ja mam takie bóle w macicy i też w nocy przy przewracaniu się na drugi bok odczuwam straszny ból, przy chodzeniu, siedzeniu, w ogóle non stop. Ale lekarz powiedział że raczej jest to przez skracającą się szyjkę macicy.Nie wiem jak jest u ciebie.
A powiedzcie mi jak z waszymi piersiami??bo mi się powiększyły o 1 rozmiar na początku ciąży (11-14tc) a teraz w ogóle mi nie rosną, nie bolą itd. Pojawiły mi się wyraźne żyły na piersiach ale ogólnie piersi są oki, nawet mogę powiedziec, że do przyrównania do brzucha to są malutkie:-)
A ja w czwartek drugi raz na glukozę -75. Od wczoraj dieta bez cukru, dzisiaj piłam popołudniu kawkę z mężem to kupił mi biszkopty, a on sobie kupił ciasteczka :-(Okropny:-)
A powiedzcie mi jak tam wasze rozstępy?? U mnie się żadne nie pojawiły, smaruję brzuch, uda, pośladki, i biodra od 8 tcNie wiem czy mi się to przyda, bo mam skłonności do rozstępów po mamie ale lepiej zapobiegac wcześniej. A może jak się zrobią to nie tak dużo.A celluluit mam zdecydowanie większy na pośladkach i udach ale to podobno normalne.
Tyle bo się rozpisałam. Długo mnie nie było to próbuję nadrabiac;-)

WITAJCIE KOCHANE JA WRÓCIŁAM ZE SZPITALA I CZUJE SIĘ TAK SOBIE. MAM ZAŁOŻONY SZEWEK ALE MUSIELI ZAŁOŻYĆ NA CAŁEJ DŁUGOŚCI BO JAK BYM JESZCZE POCZEKAŁA Z DWA TYGODNIE TO SZYJKA BY CAŁA SIĘ OTWORZYŁA I BYŁ BY PORÓDDÓŁ MNIE CIĄGNIE ALE DA SIĘ WYTRZYMAĆ, ZROBILI MI USG NEREK W SZPITALU I SIĘ OKAZAŁO ŻE MAM ZASTÓJ PRAWEJ NERKI MOCZ SIĘ ZATRZYMUJE I NIE JEST ZA FAJNIE DOSTAŁAM LEKI NA BRZUSZEK I NERKE I MAM WSZYSTKO KONTROLOWAĆ CO DWA TYGODNIE A TERAZ NAJBLIŻSZA WIZYTA 18 STYCZNIA. I MAM SIĘ OSZCZĘDZAĆ DZIĘKUJE ZA TRZYMANIE KCIUKÓW I MAM NADZIEJE ŻE ZUZIA BĘDZIE GRZECZNIE SIEDZIAŁA W BRZUSZKU BO JUŻ NIE MAM SIŁY.

" hehe połtora torebki cukru:-) z wrazenia jak nam powiedzial o wadze zapomnialm spytac o długosc;-)