Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

sie zrobilas! a ja do niej mowie: ja nie jestem tlusta tylko w ciazy i mimo to ladniejsza od ciebie! a roznica miedzy nami jest taka ze ja po ciazy schudne a ty juz z taka uroda zostaniesz! oczywiscie poszlo to na cala firme jaka to ja bezposrednia jestem...i teraz juz nikt do mnie nie mowi nic negatywnego

na durne komentarze to nie ma co reagowac.. ja tez ostatnio w pracy ostro zareagowalam, bo przyszlam po swietach i wywalilo mi rowno brzuch i taka jedna co mnie dawno nie widziala mowi do mnie: jezu jaka tlustasie zrobilas! a ja do niej mowie: ja nie jestem tlusta tylko w ciazy i mimo to ladniejsza od ciebie! a roznica miedzy nami jest taka ze ja po ciazy schudne a ty juz z taka uroda zostaniesz! oczywiscie poszlo to na cala firme jaka to ja bezposrednia jestem...i teraz juz nikt do mnie nie mowi nic negatywnego
![]()

ale sie usmialam !!

szkoda, ze nie widzialam miny tej laski 

na durne komentarze to nie ma co reagowac.. ja tez ostatnio w pracy ostro zareagowalam, bo przyszlam po swietach i wywalilo mi rowno brzuch i taka jedna co mnie dawno nie widziala mowi do mnie: jezu jaka tlustasie zrobilas! a ja do niej mowie: ja nie jestem tlusta tylko w ciazy i mimo to ladniejsza od ciebie! a roznica miedzy nami jest taka ze ja po ciazy schudne a ty juz z taka uroda zostaniesz! oczywiscie poszlo to na cala firme jaka to ja bezposrednia jestem...i teraz juz nikt do mnie nie mowi nic negatywnego
![]()

szkoda ze nie widziałam jej miny