Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
13x13, powiedz ali,że tutaj jest cholernie zimno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!trzymam kciuki...
ja na wizytę idę dopiero za 13 dni...a usg (ostatnie już) za 3 tygodnie...
Ona nawet jak się kąpiemy i brzuch z ciepłej wody wyciągam to dostaje czkawki -więc masz rację
niech siedzi aż się ociepli
już później niepotrzebne?? ja mam za 2 tyg czyli w 30t4dc i to już później mogę nei robić??to ostatnie z trzech podstawowych wymaganychHAHAHA to Ją na pewno przekona![]()
![]()
![]()
![]()
Ona nawet jak się kąpiemy i brzuch z ciepłej wody wyciągam to dostaje czkawki -więc masz rację
![]()
![]()
niech siedzi aż się ociepli
A dlaczego ostatnie usg??już później niepotrzebne?? ja mam za 2 tyg czyli w 30t4dc i to już później mogę nei robić??
13x13 nie przejmuj się tak bardzo kochana bo wiesz jakie ja mam już za sobą przejścia i ile to się już ciągnie. Moja mała jest już ustawiona główkowo i też jest nisko, skracająca się szyjka i do tego małe rozwarcie. A od dzisiaj pessar. A cała ta gehenna trwa już jakieś 6 tygodni także wszystko to da się "przedłużyc". BĘDZIE DOBRZE:-)
Ja właśnie przyszłam od gina i założył mi pessar. Ogólnie powiedział, że nie muszę leżec plackiem bo po to jest założony pessar żeby w miarę normalnie funkcjonowac. Przepisał globulki dopochwowe w razie infekcji i tyle. Nic nie wspomniał o szpitalu:-)
Następna wizyta 2.02. A 4.02 ostatnie badania prenatalne. Mam nadzieję, że do tego czasu nic się nie będzie działo.

do kwietnia!!!!! W ciąży robi się 3 USG- trzecie określa ułożenie dziecka, wielkość itd. Potem robi się KTG no i badania, ale USG już nie. Też miałam problem, że łożysko było za nisko, ale ostatnio się 'dźwignęło' i ładnie odsłoniło ujście więc jest OK.
Gosieńka: TwojLekarz.pl - Michael Herbich - Pessary ginekologiczno – położnicze
To są informacje na temat krążka. A sam krążek to gumowe, okrągłe kółeczko które zostaje założone podczas normalnej wizycie u gina, wkłada to na szyjkę i NIC kompletnie to nie boli. Trwało to może z 2 minuty. Bałam się, że będę to odczuwała ale jak na razie nic nie czuję i nie ma jakiegoś dyskomfortu. Zobaczymy co będzie dalej.