reklama

Kwietniówki u lekarza

nata001 - nie wpadaj w panike, tak jak dziewczyny mowia - luteina pomoze i z nogami do gory lez! wszystko bedzie dobrze:tak:

Co do dziecka i jego pozycji... wch szkoda gadać... do 30 tc siedziała, w nocy przed wizytą obróciła się główką w dół ale teraz już leży w poprzek:eek: czuję rączki po lewej a nogi po prawej -no i co zrobić czekac aż jednak zechce się ułożyć choć już wiem jak to będzie bolało:szok:
.
ha, u mnie dokladnie tak samo! ten maly dzik lezy w poprzek:rofl2: nawet troche boli jak tak po boku mocniej kopnie, ciebie tez?:-)

reklama
ha, u mnie dokladnie tak samo! ten maly dzik lezy w poprzek:rofl2: nawet troche boli jak tak po boku mocniej kopnie, ciebie tez?:-)

boli to mało powiedziane:szok: ja jak już czuję ze mała się przeciąga i napina to mówię "nie proszę, błagam" i tak nic nie daje -bo jak kopnie to słabo mi się robi:eek: i tak mam np prawą stronę wypukłą bo tam ma nogi złożone jakoś a głową to rusza w górę i w dół:confused2: tylko po co szopkę przed lekarzem robiła i do usg się położyła dobrze:sorry:?? że niby taka grzeczna czy co??

boli to mało powiedziane:szok: ja jak już czuję ze mała się przeciąga i napina to mówię "nie proszę, błagam" i tak nic nie daje -bo jak kopnie to słabo mi się robi:eek: i tak mam np prawą stronę wypukłą bo tam ma nogi złożone jakoś a głową to rusza w górę i w dół:confused2: tylko po co szopkę przed lekarzem robiła i do usg się położyła dobrze:sorry:?? że niby taka grzeczna czy co??

Bo to są małe kobietki z temperamentem:-D:-D:-D
Nasza Helenka też ciagle zmienia pozycje a jak kopnie to i łezka mi sie pojawi:tak:no ale czego sie nie wybaczy córeczce:-)

Witam z zaśnieżonego Pruszcza. Tyle u nas nasypało że w szoku jestem- dobrze że nigdzie się nie wybieram :no:
Kittek- dobrze że pojechałaś do szpitala i wszystko ok
Nata trzymaj się dzielnie i leż, leż i jeszcze raz leż

Kurcze u nas ciężka noc była- przeziębienie nie daje za wygraną, a katar mnie wykańcza:wściekła/y:ratuje się jak mogę żeby mi przeszło- sikam już chyba herbatka cytrynową tyle tego pochłonęłam od wczoraj:sorry:Całą noc śniła mi się nasza biedna Ba- mam nadzieje że miała spokojną noc i wszystko u nich ok

bry,

ja niedawno z laboratorium wrocilam - morfologia tu za malo tam za duzo w moczu tez cos jakies takie nakielbaszone...:eek:
nie ma jak to los hipopotama..

popoludnie mam lekarza, wiec prosze o kciuki, zeby wszystko bylo z nami ok.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry