e.salamandra
Mama pełną parą
no to jak juz tak geograficznie - to ja 2 razy w wakacje w Lipinkach Szlacheckich wypoczywalam, u dalszej rodziny... moze tez znacie ta wies![]()
Ta to te Różyny :-) a w lipinkach szlacheckich to my Katik mamy przyjaciół :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no to jak juz tak geograficznie - to ja 2 razy w wakacje w Lipinkach Szlacheckich wypoczywalam, u dalszej rodziny... moze tez znacie ta wies![]()
no i masz Ci losnie spałam całą noc - miałam wczoraj wizytę u gina - okazało się, że kanał rodny (jak to określił mój lekarz) otworzył się na około 1cm - dostałam luteinę (2 razy dziennie),mam leżeć i jak za dwa tygodnie będzie taka sytuacja to idę do szpitala
Jestem przerażona,nie wiem czy to moje wyobrażenia ale od wczoraj wszystko mnie boli, boję się ruszyć

odpoczywac, odpoczywac i jeszcze raz odpoczywac! trzymaj sie!Gosiu, fajnie ze juz jestes z nami!!!!!!Kochana wszystko bedzie dobrze zobaczysz luteina zadziała
Leż tak jak ci lekarz kazał lepiej byc w domu niż w szpitalu.
Wiem co czujesz ja leżę już tyle czasu że wydaje mi się że to wieczność ale naprawdę to pomaga.Najważniejsze aby maleństwo jak najdłuzej było w brzuszkui o tym myśl cały czas.
Przesyłam gorące pozdrowienia![]()
Margolcie, kto jak nie Wy milaby byc zdrowiuski! Wszystko bedzie dobrze!!!!!!!!!!!bry,
ja niedawno z laboratorium wrocilam - morfologia tu za malo tam za duzo w moczu tez cos jakies takie nakielbaszone...
nie ma jak to los hipopotama..
popoludnie mam lekarza, wiec prosze o kciuki, zeby wszystko bylo z nami ok.
Już co raz więcej z nas będzie leżeć przez końcówkę- nie martw się, ja też z tych 
ale już znów pół-leżę i ok;-) no tyle, że dodatkowo Mała postanowiła wbić mi łapkę boleśnie gdzieś w okolice pęcherza bo zakłuło straszliwie 
niegrzeczna dziewczynka- taką krzywdę mamusi robić 

moja mała też ma osiągnąć docelowo 3200-3300 i bynajmniej mnie to nie martwi! Wręcz się cieszę- to całkowicie prawidłowa waga- łatwiej będzie urodzić
no i dla moich oczu bezpieczniej 
no to "wszystko zostaje w rodzinie"Ta to te Różyny :-) a w lipinkach szlacheckich to my Katik mamy przyjaciół :-)
;-);-);-)
wiesz co, mniej wiecej tak to wyglada. Szkoda gadac. Dobrze, ze lekarze prywatni tutaj sa. Szkoda tylko, ze az tyle kosztuja, ale co zrobic...aga2010 jeny jak czytam o takich wizytach to, aż wścieklizny idzie dostać
Dla mnie w skrócie to wygląda tak:
Dzień dobry,... tak tak paracetamol... do widzenia...
Gratuluje wynudzenia siemy tez dzis zaliczylismy gina, nie licząc tego ze mnie w poczekalni szlag trafil- nie po to sie umawia z dokladnościa do 10 min zeby siedziec tam godzine... niestety ostatnio juz sobie poszlam jak zobaczylam kolejke wiec teraz musialam wysiedziec:-( wizyta nudna jak zawsze tzn wszystko dobrze i na miejscu:-)
warto chyba bylo posiedziec skoro takie wiesci byly, chociaz doskonale rozumiem. po jakiego grzyba umawiaja nas na konkretna godzine, skoro i tak nikt jej nie przestrzega. Ja rozumiem, ze moze byc 5-10 min opoznienia, bo "cos". Ale godz czekac i to przed poludniem??!! to co tam sie bedzie wieczorem dzialo?Justa Kochana nie placz! Az mi sie lezki zakrecily, ale nie mozna tak. Pojedziesz, zrobia badania, moze to tylko jakas pomylka? Zreszta w szpitalu zjama sie Corcia dobrze!DZIEWCZYNY wlasnie wrocilam od gin, jest zle, moja mala wogole nie urosla, jestem w szoku i sie cala trzese, mam sie spakowac i jechac do szpitala i oni tam dokladnie wszystko zbadaja i jesli sie okaze to co moja gin mowi to beda musieli moja mala wyciagac, a ona jest taka malutka jeszcze, nie wiem jak to bedzie, boje sie, ona wazy tylko 1500 wychodzi na 29 tydzien, nie moge sie spakowac bo tylko placze zaraz moj maz bedzie to mnie zawiezie, dziewczyny prosze modlcie sie zeby bylo dobrze...trzymajcie kciuki, mam nadzieje ze nie rozpakuje sie jako pierwsza bo moja corcia jest naprawde jeszcze za mala, pa