reklama

Kwietniówki u lekarza

reklama
Niestety, od Justy nadal nic. Juz pozno, wiec podejrzewam ze dzis juz sie nie odezwie.
Mam nadzieje, ze spia spokojnym snem, bo wszystko sie wyjasnilo.
Choc brak jakiejkowliwek informacji bardzo mnie niepokoi!

Hej dziewczyny, mąż podrzucił mi laptopa ale nie mam siły czytać, ręce mnie bolą bo leżę non stop pod kroplówką.
Jesteśmy w szpitalu od czwartku rano, z moją wątrobą jednak nie do końca wesoło, podają nam kroplówki i dożylne antybiotyki.

Humor mam jednak ok, bo moje maleństwo zdrowe - waży już 2200 :tak:

Zdążyłam tylko przeczytac ze cos z Justa nie tak - trzymam kciuki, odezwe sie do Was za jakiś czas.

Forget dobrze że sie odzywasz...

Kurcze niech się Justa odezwie bo zwariuje z niepokoju!!

A wg tej siatki centylowej mój maluszek w 29 tc ważąc 1750 g miał 90 centyl... łaaaaaaaaaaaaa :-D

reklama
Hej dziewczyny, mąż podrzucił mi laptopa ale nie mam siły czytać, ręce mnie bolą bo leżę non stop pod kroplówką.
Jesteśmy w szpitalu od czwartku rano, z moją wątrobą jednak nie do końca wesoło, podają nam kroplówki i dożylne antybiotyki.

Humor mam jednak ok, bo moje maleństwo zdrowe - waży już 2200 :tak:

Zdążyłam tylko przeczytac ze cos z Justa nie tak - trzymam kciuki, odezwe sie do Was za jakiś czas.
Forget - cieszę się, że z Maleństwem wszystko w porządku, niech sobie nadal zdrowo rośnie. Tobie życzę dużo zdrówka i współczuję tych kroplówek:-(

Justa: Mam nadzieję, że wszystko dobrze. I napisz coś wreszcie kobieto, bo się o Was martwimy!!:tak: Ściskam mocno!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry