reklama

Kwietniówki u lekarza

Dziewczyny wszystko będzie dobrze z Katik i z nami wszystkimi zobaczycie, nie martwcie się, tylko myślcie pozytywnie..
Ze mną tyle lat temu nie było dobrze, nie dość że niedotleniony wcześniak to tylko 3 punkty w skali Apgar i proszę, skończyłam studia, jestem okazem zdrowia..mam sie bardzo dobrze:-):-):-)
Pomyślcie jak medycyna poszła do przodu!!! I co teraz potrafią lekarze specjaliści, jaki sprzęt, jakie możliwości maja do dyspozycji.. głowa do góry!!!!

reklama
Dzień Dobry Kwietnióweczki;-)
Jak Wam się spało? Mi dziś noc minęła dość spokojnie.
Czy ma ktoś aktualne wieści od Katik i naszych innych szpitalnych dziewczyn?

Hej dziewczyny. Dziś jakiś taki nostalgiczny dzionek się zapowiada. Dziewczyny walczą w szpitalach i tak powoli zaczynam myśleć o porodzie i wszystkim co potem. Gdyby naszemu maleństwu, też tak by się spieszyło, to chyba nie ogarnęłabym tego wszystkiego. Jestem jeszcze w rozsypce jeśli chodzi o przygotowania, a też ciągle pracuję i trzeba coś z tym zrobić bo tak z dnia na dzień wszystko zostawić... Ale póki co miłego Dnia życzę i z necierpliwością czekam na wieści od dziewczyn

Witam was w nowym tygodniu!
Dopiero wstałam i pierwsze co to odpaliłam kompa w poszukiwaniu dobrych wieści o dziewczynach.
Nocka kiepska. Najpierw nie mogłam zasnąć a później śniły mi się całą noc jakieś pierdoły. Ale to nic, oby dziewczyny spędziły spokojną noc w szpitalu i ich dzidzie są nadal w brzuszkach.:-)
Idę się, ubrac co by nie straszyć i zjeść śniadanko... choć jakoś nie mam apetytu.

Miłego dnia wszystkim:-):-):-)

Dżem dobry.
Za nami też kiepska noc- po pierwsze martwiłam się o dziewczyny a po drugie od czwartku męczy mnie przeziębienie i pomimo tego że się kuruje jest coraz gorzej:wściekła/y:Już nie wiem co mam robić...ale męczy mnie to.

Kochane, wracam do łóżka. Spokojnego dnia i samych dobrych wieści

Katik, Ba, Justa, Forget trzymam kciuki, wszystko musi być dobrze!

Kamisia ja od piątku walczę i został mi już na szczęście tylko katar - polecam herbatkę z lipy i nieszczęsny czosnek. Ale jak się nie poprawia to może idź do lekarza... Życzę zdrowia!

Pozostałym Kwietnióweczkom dobrego dnia!

reklama
Spróbuje jeszcze z tą lipą w takim razie, a jak nie pomoże to lipa i pędze do lekarza- bo dziś na domiar złego sta podgorączkowy mi się przyczłapał. Niby 37 tylko , ale i tak się martwię- nasza pierwsza ciążowa niedyspozycja

Pisał ktoś do Katikowej?Mamy jakieś nowe wieści?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry