reklama

Kwietniówki u lekarza

Dżem dobry.
Za nami też kiepska noc- po pierwsze martwiłam się o dziewczyny a po drugie od czwartku męczy mnie przeziębienie i pomimo tego że się kuruje jest coraz gorzej:wściekła/y:Już nie wiem co mam robić...ale męczy mnie to.

Kochane, wracam do łóżka. Spokojnego dnia i samych dobrych wieści

ja sie wlasnie wyleczylam po tygodniu
na katar inhalacje
na kaszel herbitusin do ssania
i lykalam czosnek w tabletkach, atiol bodajze

reklama
Podpisuje sie!! Szlag człowieka trafia

niech ktos wylaczy te wyskakujace okienka, bo mnie szlag trafi:eek:

rozkladam deske i zaczynam akcje prasowanie... albo najpierw cos zjem;-)

Mnie tez okienka wkurzają ale dzieki temu BB ma kaskę na działalność :tak: więc trudno niech wyskakują :-D

Aniam widzę, że ty też z tych jeszcze nie piorących :-D Jedyne co ostatnio zrobiłam, a w zasadzie zrobił mój mąż to przykręcił karuzelę do łóżeczka (po Kubie stoi, bo nam się skręcać go w te i nazad nie chciało) i wyciągnęłam materac z wora, żeby się wietrzył... Reszta w marcu.

Torby do szpitala też nie szykuję- jedynie dokumenty z wynikami badań mam posegregowane, bo tak naprawde one są najważniejsze :tak:

No ja nawet tego nie mam za bardzo:wściekła/y:

Wieści od Katik : już 15 min jest bez kroplówki , skurcze spadły do 20% . :-):-)
Jest lepiej a najważniejsze że jak coś to już poszła następna dawka sterydu i mała jest bezpieczniejsza nawet jakby się teraz urodziła .:tak:
Ale oby jeszcze w brzuszku została:tak::tak:

Super wieści jjuuuuppiiiiiiii!!!!!!!!!!!!1

uffffffffff

och jak dobrze, że lepiej, że skurcze wyciszone i malutka dostała te zasttrzyki na płucka. BĘDZIE DOBRZE

Żeby jeszcze Justa się odezwała. Czy ktoś pisał do niej oprócz Katikowej wtedy???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry