Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kurcze jak nie płakać po przwczytaniu tego postu, co wejdę na ten wątek to ryczęWieści od Katik :
przewiozą ją do innego szpitala z lepszym jak coś sprzetem dla małej 100km dalej , szyjke ma zamkniętą ale to już 12 godzina skórczy . prosiła o modlitwe nie za nią ale za małą , żeby jak coś urodziła się zdrowiutka
no i łączą nas związane z tym radości i smutki- oby tych pierwszych było jak najwięcej.Mam nadzieję, że dziewczyny posiedzą jeszcze trochę w dwupaku, no i pocieszam się, że teraz sprzęt i medycyna poszły do przodu- jakby co na pewno im pomogą!!!
Jedyne co ostatnio zrobiłam, a w zasadzie zrobił mój mąż to przykręcił karuzelę do łóżeczka (po Kubie stoi, bo nam się skręcać go w te i nazad nie chciało) i wyciągnęłam materac z wora, żeby się wietrzył... Reszta w marcu.

trzymam kciuki za dziewczyny. Zmykam do łóżka bo gardło boli, że nawet mówić nie mogę i gorączkę chyba mam. Kurdę i czym tu się teraz leczyc, chyba wyślę męża do apteki.