Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hej dziewczyny, mąż podrzucił mi laptopa ale nie mam siły czytać, ręce mnie bolą bo leżę non stop pod kroplówką.
Jesteśmy w szpitalu od czwartku rano, z moją wątrobą jednak nie do końca wesoło, podają nam kroplówki i dożylne antybiotyki.
Humor mam jednak ok, bo moje maleństwo zdrowe - waży już 2200
Zdążyłam tylko przeczytac ze cos z Justa nie tak - trzymam kciuki, odezwe sie do Was za jakiś czas.
.

ja tu zagladam po dobre wiesci a tu masakra
nie dosc ze Justa dalej milczy to Katik w szpitalu z wizją cc w dodatku 

tylko no-spa zadziałała na szczęście i pozostał tylko trochę ból brzucha ale dużo mniejszy...
leżę i mam nadzieję nie dołączyć do szpitalnych kwietniówek 
Katik, trzymamy kciuki za Was obie!! dobrze bedzie, zobaczyszLaski dostałam sms od katik jest w szpitalu :-(
ma skórcze na 60-80% a niektóre na 100% . Lezy pod ktg mają jej zrobić usg jak jest mała ułozona. Dostanie leki na płucka

jeszcze nie czasaniam pisze:w domu popłoch mąż z przyjaciółką przygotowują wszystko jakby co .. ale oby się nie przydało