reklama

Kwietniówki u lekarza

reklama
Laski dostałam sms od katik jest w szpitalu :-(
ma skórcze na 60-80% a niektóre na 100% . Lezy pod ktg mają jej zrobić usg jak jest mała ułozona .
Dostanie leki na płucka .

To się porobiło

tRZYMAJMY KCIUKI ZA DZIEWCZYNY !!

3 mam kciuki, żeby się uspokoiło !!! Nooo skórcze około 100 to już jest nieźle... niestety, ale bądźmy dobrej myśli, że nam się dziewczyny nie rozpakują!!!

kurcze Katik żeby tak chociaż jeszcze ze 3 tygodnie...
byłam przekonana że dopiero marcu zaczną się akcje szpitalne a to już w połowie lutego się dziewczyny sypią
jak sobie pomyśle ze ja tak na luziku jeszcze do tego porodu podchodzę, nie pokupowałam nawet wyprawki a co dopiero myśleć o torbie do szpitala... a tu takie rzeczy się dzieją, to zaczynam się powoli bać
mój luzik jest uzasadniony tym, że pierwszą ciążę przenosilam, byłam na wszystko szybciej przygotowana a potem wybila godzina zero i andal nic i wielki zawód, daltego też eraz odnosze wrażnie że jeszcze mam duuuuuuuużo czasu a przecież 5 kwietnia jest tak niedługo
trzymajcie sie dziewczynki,
jestesmy z Wami
dawajcie nam znac na biezaco co slychac

Wiecie co kobiety? Chyba na wszelki wypadek spakuję torbe do szpitala wcześniej... chyba nawet w tym tygodniu. Wolę żeby leżała i zbierała kurz niż potem na szybko szukać rzeczy...

Wiecie co kobiety? Chyba na wszelki wypadek spakuję torbe do szpitala wcześniej... chyba nawet w tym tygodniu. Wolę żeby leżała i zbierała kurz niż potem na szybko szukać rzeczy...
Moja torba już spakowana jakby co i na szczęście się nie przydała... i mam nadzieję - jeszcze poczeka.. choć już ją do szpitala brałam, kiedy w 28 tyg. skurcze dostałam.

Katik, jesteśmy z Tobą. Mam nadzieję, że skurcze się uspokoją i będziesz spokojniejsza o Maleństwo.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry