aniez
Fanka BB :)
A ja mam 85 i mam to gdzieś. Będę panikować i lamentować jak urodzę![]()
Elma- rozwaliłaś mnie tym tekstem

W Twój lament to ja głęboko i szczerze wątpię, bo usposobienie chyba nie to 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ja mam 85 i mam to gdzieś. Będę panikować i lamentować jak urodzę![]()

W Twój lament to ja głęboko i szczerze wątpię, bo usposobienie chyba nie to 
masakra... po porodzie odtuczam sie na serio![]()

U mnie 68 kg czyli 11 na plusie, ale jakoś mnie to nie denerwuje, moge tyć aby maleńka była zdrowa. A po porodzie się będę martwić, zresztą nie czuję się gruba, brzuch mam mały, widzę że na udach mi się trochę poszerzylo ale co tam.
KOCHANEGO CIAŁA NIGDY NIE ZA DUŻO!!!!![]()
) ale to jak wygladalam jakies 6 lat temu a przed ciazą to duuuuza roznica... :-d:-d:-d:-d:-d:-d:-di dobrze gada.
ja zdjec z liceum nawet szukac nie chce, schowalam je gdzies gleboko i mam nadz, ze tam zostanaa ja juz laentuje, bo znalazłam na kompie foty ze swojej studniówki i widzialam na nich swoja talie i rzebra....
A juz jak widze swoja sukienke ze 100dniowki, to dostaje ataku paniki, ze kiedys sie w nia miescilam, a teraz wcisnelabym ja moze do kolan, albo nawet i nie
Takich zyczliwych to ja po prostu kochamnie no mnie ciazowe kilogramy jakos nie przytłaczaja, bo jest ich 7-8,( choc zyczliwi mowili, ze przy mojej wadze to 22-25 lekka reka nabiore...)
zawsze wiedza lepiej, co sie stanie i jak to bedzie
mnie tez wrozono nie wiadomo ile kg na +, bo " przeciez mam tendencje do tycia".
szkoda, ze nr totka nikt podac nie chce

a ja juz laentuje, bo znalazłam na kompie foty ze swojej studniówki i widzialam na nich swoja talie i rzebra....
i z pończoszek zrobiły się skarpecioszki.....jaka siara