Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przynajmniej masz sie teraz z czego posmiacwkleilam fote na zamkniety :-) sukienka ma dekold utrzymujacy sie na broszce... broszka sie popsula i gdzies odpadla.... cyckonosz nie wytrzymal rytmu i tak jakos poszlo.... wstyd, ze szkoda słow, ale dzisiaj to sie z tego smieje![]()

znaczy jak jeszcze mialas sukienka w calosci, chociaz potem pewnie jeszcze lepiej 
Opowieści nie z tej ziemi hehehe :-) Moja studniówka...Boshe to już 11 lat temu!!! Ale datę swojej studniówki będę pamiętać chyba zawszePoszłam sama na nią i wyszłam z obecnym mężem :-):-)

witam wróćiłam od Gina
wszystko jest super
ciśnienie 130 na 60
obrzęków brak, dla mnie wyznacznikiem jest to że obrączka wchodzi mi jeszcze na palec
Tymuś waży 2400 g i jeżeli urodzę w terminie to powinien dojść do 3600 g czyli tak jak Hania mniej więcej
narządy wszystkie u Tymka ok
łożysko ok, wód płodowych tyle ile trzeba
leży w pozycji do porodu główką do dołu wiem już gdzie ma plecki i gdzie dupkęlekarz powiedział że jak dziecko w 34 tyg leży główką w dół to już się nie przekręci na niekorzyść, jedynie w drugą stronę to działa, więc o to jestem spokojna
ph pochwy ok
rozwarcia brak
dostałam skierowanie na powtórzenie toxo, morfologia i mocz i mam się stawić za 3 tygodnie (11 marca), będzie do 37 tydzień i zrobimy wówczas posiew
Elma- rozwaliłaś mnie tym tekstemW Twój lament to ja głęboko i szczerze wątpię, bo usposobienie chyba nie to
![]()
Po prostu nie będę jeść przez pół roku
jak skończę karmić oczywiście.