Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
to kiedy masz wizytę? jutro?A mnie się właśnie przypomniało,że jutro mam termin wg pierwszego USG. Czyli niby tego najbardziej prawdopodobnego......taaaaaaaaa. Nie mówiąc juz o tym,że również do jutra mam zwolnienie i mój lekarz zapewniał mnie,że juz po następne nie przyjdę yyhhhhmmmmm
![]()
Nie znasz możliwości swojego dzieckamiejsca ma dość -nawet jeszcze pobiega;-)
Mój S te 3 dni obstawia odkąd stuknął mi 36tc -mało tego tak też obstawiał mój gin
Moja córka od początku robi facetów w konia:sorry2:

Wesoła oby doktorek miał rację, że poród szybki będzie, choć z jego proroctwem póki co to różnie...
no ale jestem dobrej mysli
U mnie brzusio nisko, wizyta u gin. 17 kwietnia, ale nie wiem czy Lenka tyle w brzuchu wytrzyma, bo już jej chyba bardzo ciasno.
M. obstawia, że w ciągu 3 dni urodzę - szok!!
Poza tym od 2 dni biegam częściej siusiu i ciągle zmieniam wkładki, bo mam jakoś dziwnie mokro, ale wydzielina jest biała, raczej gęsty śluz niż czop, bo zabarwienia nie ma..
Poza tym z tego co tu czytam to czop nagłego porodu nie oznacza - uff.. ;-)
Moja córka od początku robi facetów w konia![]()
A mnie się właśnie przypomniało,że jutro mam termin wg pierwszego USG. Czyli niby tego najbardziej prawdopodobnego......taaaaaaaaa. Nie mówiąc juz o tym,że również do jutra mam zwolnienie i mój lekarz zapewniał mnie,że juz po następne nie przyjdę yyhhhhmmmmm
![]()
to kiedy masz wizytę? jutro?
mój termin z pierwszego USG był na 30 marca![]()
. no mój syn jakis dziwny, jakby wyszedł to za te 2 stówki mogłby uczknac cos dla siebie....a tak doooopa:-(