Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to kiedy masz wizytę? jutro?A mnie się właśnie przypomniało,że jutro mam termin wg pierwszego USG. Czyli niby tego najbardziej prawdopodobnego......taaaaaaaaa. Nie mówiąc juz o tym,że również do jutra mam zwolnienie i mój lekarz zapewniał mnie,że juz po następne nie przyjdę yyhhhhmmmmm
![]()
Nie znasz możliwości swojego dzieckamiejsca ma dość -nawet jeszcze pobiega;-)
Mój S te 3 dni obstawia odkąd stuknął mi 36tc -mało tego tak też obstawiał mój gin
Moja córka od początku robi facetów w konia:sorry2:

Wesoła oby doktorek miał rację, że poród szybki będzie, choć z jego proroctwem póki co to różnie...
no ale jestem dobrej mysli
U mnie brzusio nisko, wizyta u gin. 17 kwietnia, ale nie wiem czy Lenka tyle w brzuchu wytrzyma, bo już jej chyba bardzo ciasno.
M. obstawia, że w ciągu 3 dni urodzę - szok!!
Poza tym od 2 dni biegam częściej siusiu i ciągle zmieniam wkładki, bo mam jakoś dziwnie mokro, ale wydzielina jest biała, raczej gęsty śluz niż czop, bo zabarwienia nie ma..
Poza tym z tego co tu czytam to czop nagłego porodu nie oznacza - uff.. ;-)
Moja córka od początku robi facetów w konia![]()
A mnie się właśnie przypomniało,że jutro mam termin wg pierwszego USG. Czyli niby tego najbardziej prawdopodobnego......taaaaaaaaa. Nie mówiąc juz o tym,że również do jutra mam zwolnienie i mój lekarz zapewniał mnie,że juz po następne nie przyjdę yyhhhhmmmmm
![]()
to kiedy masz wizytę? jutro?
mój termin z pierwszego USG był na 30 marca![]()
. no mój syn jakis dziwny, jakby wyszedł to za te 2 stówki mogłby uczknac cos dla siebie....a tak doooopa:-(