jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
nie no ja sie trzymam co trzytygodniowych wizyt.... tak na wszelkie "w"...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
właśnie jaki u was jest koszt USG 4D ? czytałam, że 4D lepiej wykonać po 30tyg ciąży, a wcześniej zwykłe USG - ono wystarczy, aby potwierdzić płeć.
no ja chyba w takim razie też pójdę jakoś w 20tyg na USG i zrobie te badania prenatalne. w piątek o tym pogadam z moją ginką. właśnie jaki u was jest koszt USG 4D ? czytałam, że 4D lepiej wykonać po 30tyg ciąży, a wcześniej zwykłe USG - ono wystarczy, aby potwierdzić płeć.

ech.... a jeszcze niedawno wpisywałsmy sie na forum bo ujzeniu dwóch kreseczek, a tu już usg połowkowe :-)
czas szybko leci...
i za chwile nasze dzieci bedą mature zdawały:-)
ale to dzieci sie starzeją, my na szczescie zawsze bedziemy mlode i pieknetez tak czasem z mezem sobie rozmawiamy, dopiero co maluszek siedzial w brzuszku, teraz ma 17 mcy, a za chwile z dziewczyna przyjdzie ze sie zenic chce... takie zycie
kochana a czy duuuzo chodzilas ?? ja mam tak jak dzien wczesniej zaliczam dluuugi spacerMy na USG wybieramy się na początku grudnia- chciałabym już na Mikołaja wiedzieć czy przypuszczenia mojego ukochanego co do płci się spelniąnagramy sobie malinke znowu na płytkę...teraz to już będziemy buźkę ładnie widzieć
Usg z 12 tyg też nagrałam....świetna sprawa:-)
Kurcze od rana mam dziś straszne skurcze łydek, i taie uczucie jakbym zakwasy miała, a to raczej nie możliwe![]()
bo pogoda nie dopisuje. Tyle co do samochodu i potem na jakieś zakupy. Jedyny wysiłek jaki mam do pokonania to wejście na 4 piętro.
to masuj i masujwłaśnie o to chodzi że nie chodzę prawie wcalebo pogoda nie dopisuje. Tyle co do samochodu i potem na jakieś zakupy. Jedyny wysiłek jaki mam do pokonania to wejście na 4 piętro.
tak mnie coś w nocy chwyciło i nie chce puścić....
![]()