Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
moja gin to tez jakas luzacka jest, chyba az za bardzoa ja sie ciagle czyms nowym martwie i przejmuje a ona ciagle mi odpowiada: ze wszystko jest w porzadku, ze tak ma byc, ze tak jest itd...i tak sobie potem mysle ze nie potrzebnie sie martwie, kiedys nasze mamy wogole nie mialy takiej opieki jak my teraz i rodzily zdrowe dzieci, i u nas tez tak bedzie, byle nie dac sie zwariowac!
Moja też taka jest i kocham babe za to .. a jak pytam wytłumaczy wszystko łopatologicznie Może wy mylicie to badanie z inwazyjnym badaniem prenatalnym, gdzie pobiera się grubą igłą wody płodowe??takiego badania nie będę miec.
Chyba wyczerpałam temat:-)

My na USG wybieramy się na początku grudnia- chciałabym już na Mikołaja wiedzieć czy przypuszczenia mojego ukochanego co do płci się spelniąnagramy sobie malinke znowu na płytkę...teraz to już będziemy buźkę ładnie widzieć
Usg z 12 tyg też nagrałam....świetna sprawa:-)
Kurcze od rana mam dziś straszne skurcze łydek, i taie uczucie jakbym zakwasy miała, a to raczej nie możliwe
![]()

)Witam :-)
Powiem wam że mi coraz częściej dolega ból dolnej części kręgosłupa, jak schodzę z łóżka po dłuższym leżeniu to wstaję jakbym miała z 80 lat!!!Nie wyobrażam sobie nawet co będzie dalej:-(
A nogi mi też sztywnieją, po dłuższym siedzeniu (np. w pracy), jedynym sposobem na to jest mój kochany mężuś który codziennie wieczorem robi mi masaż:-)
kurde, ja juz myslalam, ze to tylko ja jestem jakas lewa, i stale mam problem. Tez mi kregoslup dokucza, i od przyszlego tygodnia jak wrocimy zapisuje sie na aqua gimnastyke.Witam :-)
Powiem wam że mi coraz częściej dolega ból dolnej części kręgosłupa, jak schodzę z łóżka po dłuższym leżeniu to wstaję jakbym miała z 80 lat!!!Nie wyobrażam sobie nawet co będzie dalej:-(
A nogi mi też sztywnieją, po dłuższym siedzeniu (np. w pracy), jedynym sposobem na to jest mój kochany mężuś który codziennie wieczorem robi mi masaż:-)
Aga, ale Ty juz chodzis do lekarza? ja mam wizyte w szpitalu wyznaczona na za 3.5 tyg, a u lakarza bylam raz - na poczatku. Powiedziala mi wtedy, ze nast razem widzimy sie w grudniu i do tego czasu nie mam u niej zadnych wyznaczonych wizyt... potem juz tak. Jak teraz chcialabym tutaj isc, to tylko odplatnie... Czy u Ciebie jest inaczej? ja o czyms nie wiem? czy cos pomieszalamJa tą ciąże tak przechodzę totalnie na luzie za pierwszym razem bałam sie wszystkiego teraz.....u mnie jest troszkę inaczej , pierwszą wizytę w szpitalu mam wyznaczoną za 3 tyg. badania robiłam , bo byłam w Polsce i tylko dlatego a tutaj co 4 tyg. p. doktor mierzy mi ciśnienie , bada mocz i tyle. Mój szanowny M przeżywa to za nas dwojechoć zaczyna mnie to denerwować na szczęście zabrał naszego kochanego syna i pojechali na tydzień do babci a ja mam wolne zostałam z pieskiem , komputerem i szlafrokiem
![]()