jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
kochane a ja czytajac to wszystko ciesze sie ze mieszkam Pl..... wy to tam jakos tak dziwnie macie (??)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aga, ale Ty juz chodzis do lekarza? ja mam wizyte w szpitalu wyznaczona na za 3.5 tyg, a u lakarza bylam raz - na poczatku. Powiedziala mi wtedy, ze nast razem widzimy sie w grudniu i do tego czasu nie mam u niej zadnych wyznaczonych wizyt... potem juz tak. Jak teraz chcialabym tutaj isc, to tylko odplatnie... Czy u Ciebie jest inaczej? ja o czyms nie wiem? czy cos pomieszalam![]()

kochane a ja czytajac to wszystko ciesze sie ze mieszkam Pl..... wy to tam jakos tak dziwnie macie (??)

lepiej mówić ,że inaczej 
;-)dziewczynka))))))))))))))))))
po usg ! Dzidzius sliczny... Boze, musze sie przestawic: Corunia sliczna, piekna, moja najukochansza!!! Wazy prawie 200 gram, dlugosc 13 cm... Glowa, mozgowie, twarz, kregoslup. Szyja, klatka piersiowa, serce,. Powloki brzuszne, uklad pokarmowy, wuklad moczowo-plciowy, konczyny i genitalia: Prawidlowe... Skacze i podskakuje jak najeta... Ssala kciuka i tarla oczka...
jestem tak przejeta, ze dojsc do siebie nie moge....
A tak wogole, to nie bylo nikogo kto obstawial by corcie u mnie. Pieknialam na chlopca, brzuch na chlopca, smakow dziewczecych zadnych.... A jednak corenka..... Ku malemu niezadowoleniu tzta, ktory 3 razy lekarza dopytywal, czy aby na pewno to nie chlopak, i czy juz nie ma opcji, ze sie zmieni!
Dziewczynka))))))))))))))))))
Po usg ! Dzidzius sliczny... Boze, musze sie przestawic: corunia sliczna, piekna, moja najukochansza!!! wazy prawie 200 gram, dlugosc 13 cm... Glowa, mozgowie, twarz, kregoslup. szyja, klatka piersiowa, serce,. powloki brzuszne, uklad pokarmowy, wuklad moczowo-plciowy, konczyny i genitalia: prawidlowe... Skacze i podskakuje jak najeta... Ssala kciuka i tarla oczka...
Jestem tak przejeta, ze dojsc do siebie nie moge....
a tak wogole, to nie bylo NIKOGO kto obstawial by corcie u mnie. Pieknialam na chlopca, brzuch na chlopca, smakow dziewczecych zadnych.... A jednak corenka..... ku malemu niezadowoleniu TZta, ktory 3 razy lekarza dopytywal, czy aby na pewno to nie chlopak, i czy juz nie ma opcji, ze sie zmieni!

Po usg ! Dzidzius sliczny... Boze, musze sie przestawic: corunia sliczna, piekna, moja najukochansza!!! wazy prawie 200 gram, dlugosc 13 cm... Glowa, mozgowie, twarz, kregoslup. szyja, klatka piersiowa, serce,. powloki brzuszne, uklad pokarmowy, wuklad moczowo-plciowy, konczyny i genitalia: prawidlowe... Skacze i podskakuje jak najeta... Ssala kciuka i tarla oczka...
a tak wogole, to nie bylo NIKOGO kto obstawial by corcie u mnie. Pieknialam na chlopca, brzuch na chlopca, smakow dziewczecych zadnych.... A jednak corenka..... ku malemu niezadowoleniu TZta, ktory 3 razy lekarza dopytywal, czy aby na pewno to nie chlopak, i czy juz nie ma opcji, ze sie zmieni!